Jacquemus

Met een mix van Franse romantiek, eigentijdse nuchterheid en vooruitstrevende elegantie creëert Simon Porte Jacquemus unieke ontwerpen die onmisbaar zijn binnen je garderobe.

Jacquemus damesmode

De damesmodecollectie van Jacquemus belicht moderne vrouwelijkheid, waarbij gedurfde silhouetten en tijdloze elegantie samensmelten.

Jacquemus damestassen

Geïnspireerd door de tijdloze mode-esthetiek van Parijs: de iconische tassen van Jacquemus zijn een aanvulling op elk designertassen verzameling.

Jacquemus herenmode

De herenmode van Jacquemus straalt een ongeëvenaarde stijl en verfijning uit, met zorgvuldig ontworpen stukken. Van klassieke blazers en broeken tot verfijnde knitwear: elk item is voorzien van unieke details met behulp van hoogwaardig vakmanschap.

Het Franse modelabel Jacquemus heeft met zijn vernieuwende ideeën en eerlijke creaties de modewereld veroverd. De kleding, tassen en accessoires van deze jonge ontwerper stelen de show op elke gelegenheid, en laten alle hoofden draaien. Bewonder het Jacquemus-assortiment bij de Bijenkorf en ga voor innovatieve mode.

Jacquemus bij debijenkorf.be

De jonge Franse ontwerper Simon Porte Jacquemus was slechts 19 jaar oud toen hij het fantastische modelabel Jacquemus oprichtte, als ode aan zijn overleden moeder. Zijn innovatieve designs en kleurrijke creaties zijn geïnspireerd door zijn jeugd in het Zuiden van Frankrijk. De warme, laid-back sfeer van deze Mediterraanse regio komen terug in de materialen en kleurencombinaties die zijn collecties typeren, en slagen duidelijk aan bij het grote publiek. Bij de Bijenkorf vind je de mooiste stuks van dit hippe modemerk, waaronder de iconische Jacquemus tassen en musthave Jacquemus accesoires

Jacquemus: een frisse wind door het modelandschap

Geen grote marketingcampagnes bij de oprichting van Jacquemus in 2009: Instagram was het nieuwe reclamebord. Zo werd de Jacquemus-feed een waar fenomeen door authentieke en pure content, en foto's van de Jaquemus creaties die stuk voor stuk esthetische meesterwerken zijn. De rest volgde vanzelf. Ook op de catwalk spat de creativiteit ervan af: witte paarden, Zuiderse stranden en lavendelvelden uit de Provence, ze maakten allemaal hun entrée op de Jacquemus runway.

Jacquemus le chiquito

Je hebt ze vast al eens zien verschijnen bij je favoriete influencer of in een hoogstaand tijdschrift: de mini-bags van Jacquemus, 'Jacquemus le Chiquito’ genaamd. Deze cuties zijn immens geliefd bij stijlvolle modeliefhebbers en zijn het schoolvoorbeeld van draagbare haute couture. Ideaal om het hoogstnoodzakelijke mee te nemen, vormen ze de blikvanger van je outfit. Met de Chiquito's van Jacquemus ga je als een echt stijlicoon door het leven. Heb jij al een van deze mini-bags in je tassencollectie, om een ultiem modestatement te maken?