Kerstartikelen

Met de kerstcollectie van de Bijenkorf breng je zowel je kerstboom als de rest van het interieur in magische sferen. Bewonder de decoratie, kerstverlichting en kerstboomversiering en verwonder je over een prachtige kerstperiode.

Kerstthema's 2021

Welk thema of trend kies jij voor kerst 2021? Van de klassieke kerst en bevroren herinneringen tot alledaagse glorie en kerst onder de zon: bij de Bijenkorf hebben we alle kerstdecoratie voor het interieur om de winterse dagen onvergetelijk te maken.

Ieders fantasie komt dit jaar tot leven met de nieuwste kerstthema’s van de Bijenkorf. Laat de kerstboom overvloeien in het interieur. Jouw gasten zullen versteld staan bij het zien van de perfect gedecoreerde kersttafel.

Kerst bij deBijenkorf.be

PRACHTIGE KERSTARTIKELEN BIJ DE BIJENKORF

Laat de kerstboom schitteren met de meest nostalgische kerst ornamenten van het Neon 90’s thema. Laat het traditionele Sprookjesbos nu plaatsmaken voor de moderne versie van de Bijenkorf. Met deze thema’s mag je mixen en matchen. De kersttrends voor in de kerstboom 2020 zijn tegenwoordig verre van traditioneel: van gespikkelde donuts tot kerstknuffels van Bobbie de Beer. De liefhebbers van een traditionele kerstboom kunnen hun kersthart gerust ophalen. De Bijenkorf heeft namelijk dit jaar het thema Klassieke Kerst in het leven geroepen: van de meest prachtige stallen tot de sfeervolste vervaardigde glazen kerstballen. Voor welke kerstthema je ook kiest. Met de Bijenkorf belooft het een sprankelende kerst!

MEEST SPRANKELENDE KERSTCOLLECTIE BIJ DE BIJENKORF

De kerstcollectie sprankelt en dat zie je en dat voel je. De kerstballen, kersthangers, pieken en kerstslingers zijn namelijk met veel zorg samengesteld en ontworpen. De kerstversiering en de stijlvolle ornamenten mogen hier niet aan ontbreken. Ga voor een persoonlijke touch: laat de genoten kerstkaarten schitteren aan een slinger. Niet alleen bijzonder voor jou, ook voor jouw gasten. Wie wil de handgeschreven kerstkaarten nou niet zien schitteren in jouw living? De aankleding van het interieur is immers net zo belangrijk als de kerstboom. Naast de aankleding is een ander sfeermaker voor de kerstboom uiteraard de kerstverlichting. Een kerstboom schittert immers door de kerstverlichting.

Perfecte kersttafel checklist: servies en de braadpannen van Le Creuset

Het creëren van een feestelijk kerstdiner en het dekken van de kersttafel is voor velen een kersttraditie. Een goede voorbereiding is het halve werk voor de ambiance. De rest van het jaar spelen servies en kookgerei wellicht een minder essentiële rol. Nu is het belangrijker dan ooit tevoren. Het stoven van het kerstmaal doe je met een gerust kersthart in de perfecte braadpannen van Le Creuset. Maak het compleet met de bijpassende kerstservies van VT Wonen. Als je voor rustig servies wil gaan, kies dan voor het servies van Serax. Maak het af met de prachtige wijnglazen van Villeroy en Boch. De sfeermakers op een perfecte kersttafel beginnen bij dé perfecte kaarsen en kandelaars. Maak het af met bijvoorbeeld de prachtige lopers van Vivant. Een prachtige gedekte tafel en de heerlijke geuren uit de keuken is het begin van een perfecte kerst.

PERFECTE CADEAUSETS EN DE ADVENTSKALENDERS BIJ DE BIJENKORF

Of het buiten nu nat is of sneeuwt, of beiden: een warm kerstgevoel wordt al opgeroepen bij het zien van een prachtig gedecoreerde tuin. Versier de voordeur met een kersttak en linten of pak uit met een kerstkrans. Kerst staat in het teken van warmte, liefde en het geven van de meest prachtige cadeaus. Of er nu beperkt budget is of zonder limiet, bij de Bijenkorf vind je een geschikt cadeau. Als je niet kan kiezen kan je bij de Bijenkorf ook een cadeaupakket samenstellen. Voor de ongeduldige kerstliefhebbers heeft de Bijenkorf liminited edition adventskalender samengesteld. Geef een adventskalender cadeau aan je geliefden. Of verwen jezelf met de adventskalender van Rituals, dan weet je zeker dat je he-le-maal zen de feestdagen in zal gaan. In 1, 2, 3…. Het aftellen tot de feestdagen kan beginnen!

DE PERFECTE KERSTOUTFIT VOOR JOU SAMENGESTELD

Een kers op de kersttaart is natuurlijk het vinden van de perfecte jurk of het perfecte pak voor deze bijzondere dagen. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het zoeken naar de perfecte jurk of pak. De Bijenkorf heeft om deze reden de feestdagen thema’s in het leven geroepen en het aanbod alvast voor jou samengesteld. Of je nu op zoek bent naar een kerstkleedje of een kleedje voor nieuwjaar. Laat de voorpret voor de feestdagen alvast beginnen!