Kerst

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerst

Kijk jij ook elk jaar zo uit naar kerst? Het kerst-assortiment bij de Bijenkorf helpt je om het meeste uit deze gezellige tijd van het jaar te halen. Hier vind je een mooie selectie kunstkerstbomen, bijzondere kerstdecoratie, sfeervolle kerstverlichting, hartverwarmende kerstkaarten en nog veel meer feestelijke items.

Kerst bij de Bijenkorf.be

Laat het maar aan de Bijenkorf over om jou in een op en top kerststemming te brengen. In ons uitgebreide kerstassortiment vind je ongetwijfeld één of meerdere prachtige kerstitems. Een mooie set kerstkaarten om familie en vrienden mee te verrassen, dat ene ornament dat nét even de finishing touch geeft aan de kerstboom, of het perfecte kerstservies voor tijdens het familiediner: laat je verrassen door het sfeervolle kerstaanbod in onze online wereld.

Van kerstkaarten tot kunstkerstbomen: ontdek ons verrassende kerstaanbod

Wij voorzien jou in al jouw kerstbenodigdheden op decoratief gebied. Of je nu op zoek bent naar het gemak van een kunstkerstboom, of juist toe bent aan nieuwe kerstdecoratie: in ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Breng jezelf in de kerststemming en decoreer het huis met één van onze sneeuwbollen, kerstkaarsen en kerstkransen, sluit een feestelijk diner af met onze kerstcrackers of geef extra sfeer aan het kerstdiner met speciaal kerstservies. Of versier jouw kerstboom van top tot teen met onze stijlvolle kerstboomversiering: deze kerst vier jij in stijl met de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl