Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kerstartikelen

Maak het binnen extra sfeervol met de kerstcollectie van de Bijenkorf vol decoratie, kerstverlichting, kerstboomversiering en meer

Kerstthema's 2023

Dit jaar wordt de kerstperiode een ware viering van liefde en creativiteit, met kersttrends die de harten van alle feestliefhebbers sneller doen kloppen. Laat je betoveren door een kerstseizoen vol verrassingen en ontdek onze favoriete trends voor een onvergetelijke kerst.

Kersttrends 2023: de mooiste kerstdecoratie

Laat je inspireren door onze prachtige kerstballen en schitterende ornamenten voor in de boom, en maak van dit jaar een onvergetelijk feestseizoen

Kerstmis, een seizoen vol lichtjes en magie. Met de kerstcollectie van de Bijenkorf breng je zowel je kerstboom als de rest van jouw interieur in magische sferen. Pak uit met het meest sprankelende kerstservies bij jouw gasten. Laten we samen aftellen met de adventskalenders van de Bijenkorf.

Kerstartikelen bij deBijenkorf.be

Het kerstseizoen komt eraan en al je vrienden willen weten wat je dit jaar in de kerstboom gaat hangen. De Bijenkorf heeft de mooiste kerstboomversieringen met bijpassende tafeldecoraties en accessoires gecombineerd in kerstthema’s. Zo is alle decoratie op elkaar afgestemd en krijgt jouw interieur een bijzondere feestelijke sfeer.

Een echt wauw-effect met luxe kerstboomversieringen

De kerstcollectie sprankelt van luxe en kwaliteit. Dit komt omdat de kerstversieringen, kersthangers, pieken en kerstslingers met grote zorg zijn samengesteld en ontworpen. De schittering van de kerstballen, kerstboomversieringen en stijlvolle ornamenten mag je niet missen.

Gezelligheid en sfeer rond de kerstboom

Echte sfeer maak je met de exclusieve kerstverlichting voor in jouw kerstboom. De lichtjes doen je kerstboom, kerstballen en kersthangers echt schitteren in jouw gezellige woonkamer. Wie kerstboom zegt wordt al nieuwsgierig naar de pakjes die straks onder de kerstboom liggen. Welke cadeautjes staan op jouw wishlist?

Leuke kerstcadeaus en sfeervolle tuinen

Ken je ze ook, die donkere, koude, natte dagen rond de kerstperiode? Die dagen waarin de sfeer van een mooi versierde tuin zeker een heerlijk warm kerstgevoel oproepen. Het begint al bij de voordeur met een feestelijke kerstkrans in rood en groen of die jaarlijkse kersttak met kerstlinten aan de deurknop. Kerstmis staat in het teken van liefde, warmte en cadeautjes geven en krijgen. Of je nu een beperkt budget hebt of helemaal geen limiet, bij de Bijenkorf vind je het perfecte cadeau. Kun je niet wachten tot 25 december? Trakteer jezelf op een van de exclusieve adventskalenders of geef er een cadeau aan een speciaal iemand.

Waarom valt kerst op 25 december?

De oorsprong van kerst ligt bij de winterzonnewende waarbij het boze werd verjaagd en het licht werd begroet. In de Romeinse kalender viel de winterzonnewende op 25 december. Later werd door de rooms-katholieken de geboorte van Christus gevierd. Tijdens de kerstperiode vieren wij Kerstmis door onze kerstboom te versieren met kerstballen, kerstslingers en kerstlinten. Ook wordt de tafel gedekt met kerstservies om samen te genieten van het kerstdiner. Aftellen naar deze mooiste tijd van het jaar doen we met een adventskalender van de Bijenkorf.

Waar kun je de mooiste kerstdecoratie kopen?

Rond de kerstperiode kun je op heel veel plaatsen kerstdecoratie kopen. In de daarvoor gespecialiseerde kerstwinkels, supermarkten of bij de Bijenkorf. Ontdek het aanbod met kerstdecoratie bij de Bijenkorf. Denk aan kerstkandelaren, kerstornamenten, sneeuwbollen tot kransen en takken.