Adventskalenders

Tijdelijk niet beschikbaar

Adventskalenders

Kan jij ook niet wachten totdat het kerst is? Tel de nachtjes slapen af met een feestelijke adventskalender! Tel jij af met lekkernijen, kerstdecoraties en kaarsjes? Of richt jij je adventskalender helemaal zelf in? Kies voor de kerstman, kerstboom of het rendier.

Met de adventskalenders van de Bijenkorf tel je af tot de leukste tijd van het jaar! Kan jij ook niet wachten totdat de cadeautjes uitgepakt mogen worden en de heerlijke lekkernijen eindelijk aangebroken mogen worden? Met een adventskalender weet jij precies hoe veel nachtjes je nog moet slapen totdat het kerstfeest eindelijk mag losbarsten!

Hoeveel dagen nog tot kerst?

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan adventskalenders die je op verschillende manieren laten aftellen. Natuurlijk is het leuk om af te tellen met lekkernijen. Wat dacht je van de marsepeinen snoepjes uit de traditionele adventskalender van Niederegger. Of tel jij liever af met een houten adventsboek. Hier zitten prachtige kersthangers in waarmee jij je kerstboom kan decoreren. Ben je creatief aangelegd? Dan stel je vast graag je eigen adventskalender samen. Kijk voor inspiratie bij het kerstassortiment van de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl