Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort verkrijgbaar Adventskalenders 2024

Het aftellen is officieel begonnen! De langverwachte adventskalenders van de meest vooraanstaande merken zullen in het najaar hun intreden doen bij de Bijenkorf.

Adventskalenders bij deBijenkorf.be

De langverwachte adventskalenders van dé meest schitterende merken druppelen vanaf september 2024 langzamerhand binnen bij de Bijenkorf. Na het doorslaande succes van eerdere jaren, belooft de Bijenkorf aankomend seizoen een nog groter spektakel. Het is nog eventjes wachten, maar wees klaar voor fenomenale edities die je absoluut niet wilt missen. In de aanloopperiode naar kerst mag je iedere dag een vakje openen. Laat je verrassen door heerlijke chocolaatjes of cosmeticaproducten in onze beauty adventskalenders.

Wat is een adventskalender?

Advent is een belangrijke Christelijke traditie, die stamt uit de 19e eeuw. Tijdens advent wordt er toegeleefd naar Kerstmis: het feest van de geboorte van Jezus. Tegenwoordig tellen we op vele verschillende manieren af tot kerst. In de aanloopperiode naar de feestdagen vind je bij de Bijenkorf een uitgebreid aanbod met adventskalenders. Deze kalenders beschikken over 24 vakjes vol verrassingen. Vergroot de voorpret voor de feestdagen en ontdek iedere dag een nieuw presentje.

De Bijenkorf adventskalender

De Bijenkorf adventskalender heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een ware kersttraditie! Zowel het interieur als het exterieur van deze kalender is ieder jaar nog indrukwekkender dan het jaar ervoor. Net als voorgaande jaren, zal ook dit keer de Bijenkorf adventskalender uit 24 vakjes bestaan. Ieder vakje onthult een bijzonder geschenk, waardoor je de 24 dagen vóór Kerstmist nog leuker maakt. Verlang je ernaar om jezelf óf een geliefde buitengewoon te verwennen deze Kerst? Naast de befaamde Bijenkorf adventskalender, geniet de Rituals adventskalender eveneens van een immense populariteit.