Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kerstboomversiering

Welkom in de wereld van de Bijenkorf, waar Kerstmis een high-fashion aangelegenheid is. Ons team van experts heeft met zorg de mooiste kerstboomversiering samengesteld die jouw feestdagen zullen doen schitteren. Kies je voor de klassiekers zoals rendieren en kerstmannen, of ben je op zoek naar iets meer out-of-the-box?

976 artikelen
  • Kersthangers
  • Kerstballen
  • Kerstslingers
  • Pieken
Filter & sorteer
976 artikelen

Welkom in de wereld van de Bijenkorf, waar Kerstmis een high-fashion aangelegenheid is. Ons team van experts heeft met zorg de mooiste kerstboomversiering samengesteld die jouw feestdagen zullen doen schitteren. Kies je voor de klassiekers zoals rendieren en kerstmannen, of ben je op zoek naar iets meer out-of-the-box?

Kerstboomversiering bij deBijenkorf.be

Kerst is die periode van het jaar waar we bij de Bijenkorf helemaal uit de bol gaan. Zowel online als in onze winkels besteden we veel aandacht aan de sfeervolle decoratie voor bij jou thuis. Daarom selecteerden we de meest bijzondere kerstballen, kersthangers, kerstslingers, pieken en andere kerstboomversiering voor jou.

Een kerstboom verdient de juiste lichtjes

Steeds meer mensen kiezen voor een duurzame kunstkerstboom in plaats van een echt exemplaar. Bij de Bijenkorf geniet je van een ruim aanbod kwalitatieve kerstbomen, die generaties lang meegaan. Geen tijd of zin om elk jaar opnieuw in de knoop te liggen met de kerstboomversiering? Dan kun je hem zelfs helemaal versierd opbergen en het jaar nadien terug bovenhalen. Om een kerstboom optimaal te versieren, is kerstboomverlichting de eerste stap. Kerstlichtjes maken je huis extra gezellig en belichten de wondermooie kerstboomversiering die jij met veel zorg hebt uitgekozen. Ga jij voor warm wit, koele witte lichtjes óf voor een lichtslinger met fel gekleurde knipperlichtjes?

Van kerstballen tot kerstslingers: alles voor jouw kerstboom

In ons assortiment kerstversiering vind je alles voor jouw kerstboom. Met een ruime keuze aan kerstballen, kerstslingers, kersthangers en pieken kun je jouw boom geheel naar wens inrichten. Bij ons vind je ongetwijfeld een thema dat jou aanspreekt. Voor wie van een traditioneel versierde kerstboom houdt bieden wij bijvoorbeeld een selectie klassiek ogende rood-wit versiering. Maar ook voor modernere stijlen is er heel wat leuks te vinden. Ken jij de grappige en speelse kerstballen van Vondels al? Deze kerstballen en -hangers in de vorm van chill pills, kroketten, pumps en alcoholische drankjes, toveren een lach op ieders gezicht.

Van kerstmannen, teddyberen, rendieren en engelen tot slingers en kerstboomlichtjes: Je vindt bij ons alles om de kerstboom met een flinke knipoog te versieren. Ornamenten in de vorm van tropische dieren, raketijsjes, broccoli en donuts, poedels en katten tot alles wat je kan vinden in de ijskast. Niets is te gek!

Inspiraties voor een kant-en-klare kerst

Natuurlijk is iedereens ultieme kerstwens om een zo ontspannen mogelijke kerst te vieren. Gelukkig heeft de Bijenkorf uiteenlopende inspiraties samengesteld met de nieuwste kersttrends. Van kant-en-klare kunstbomen met kerstlichten tot feestelijke slingers tot betoverende adventskalenders en houten adventstreinen. De ultieme kerstcadeaus voor kinderen horen daar natuurlijk ook bij! Zo verras jij je bengels met een hand gedecoreerde kerstbal en kies je de leukste cadeaus uit voor onder de kerstboom. Kerstmis was nog nooit zo leuk!