Kerstballen

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstballen

Bij de Bijenkorf bieden we een uitgebreid assortiment aan kerstballen met de meest originele dessins. Wat dacht je van een kerstbal waarin het sneeuwt, een kerstbal met discodip of een kerstbal met een prachtige illustratie? Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor de traditionele gekleurde kerstballen met een matte of glanzende coating.

De kerstboom is een belangrijk onderdeel van de kersttraditie en natuurlijk wil jij dat jouw kerstboom er prachtig uit ziet. Met de originele kerstballen van de Bijenkorf hoeft dit geen enkel probleem te vormen. In onze online wereld vind je kerstballen met prachtige originele dessins. Wat dacht je van een kerstbal met een discodip? Of een sneeuwbol kerstbal? Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen bij onze kersthangers. En vergeet niet het geheel af te maken met een prachtige elegante piek.

Jungle bells kerstballen voor een beestachtig goede kerst

Zoals ieder jaar biedt de Bijenkorf weer een variatie aan sfeervolle kerstthema’s waarmee jij een creatieve twist aan je kerstboom kan geven. Het onderwater thema bestaat uit tropische vissen, octopussen, kwallen en krabben. Heb jij een botanisch interieur? Dan is het Jungle bells thema echt iets voor jou. Haal je hart op aan de exotische paradijsvogels, aapjes, papegaaien en kerstballen met tijgerillustratie en organische illustraties. Jungle bells, jungle bells, jungle all the way!

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu