Kerstballen

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstballen

Bij de Bijenkorf bieden we een uitgebreid assortiment aan kerstballen met de meest originele dessins. Wat dacht je van een kerstbal waarin het sneeuwt, een kerstbal met discodip of een kerstbal met een prachtige illustratie? Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor de traditionele gekleurde kerstballen met een matte of glanzende coating.

De kerstboom is een belangrijk onderdeel van de kersttraditie en natuurlijk wil jij dat jouw kerstboom er prachtig uit ziet. Met de originele kerstballen van de Bijenkorf hoeft dit geen enkel probleem te vormen. In onze online wereld vind je kerstballen met prachtige originele dessins. Wat dacht je van een kerstbal met een discodip? Of een sneeuwbol kerstbal? Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen bij onze kersthangers. En vergeet niet het geheel af te maken met een prachtige elegante piek.

Jungle bells kerstballen voor een beestachtig goede kerst

Zoals ieder jaar biedt de Bijenkorf weer een variatie aan sfeervolle kerstthema’s waarmee jij een creatieve twist aan je kerstboom kan geven. Het onderwater thema bestaat uit tropische vissen, octopussen, kwallen en krabben. Heb jij een botanisch interieur? Dan is het Jungle bells thema echt iets voor jou. Haal je hart op aan de exotische paradijsvogels, aapjes, papegaaien en kerstballen met tijgerillustratie en organische illustraties. Jungle bells, jungle bells, jungle all the way!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl