Kerstserviezen

Tijdelijk niet beschikbaar

Kerstserviezen

Geen kersttafel zonder kerstservies! Op onze kerstserviezen staan gezellige taferelen afgebeeld die gegarandeerd zorgen voor een stukje extra sfeer tijdens het kerstontbijt- of diner. Welke kerstserviesstukken mogen dit jaar niet bij jou ontbreken?

Kerstserviezen bij deBijenkorf.be

Kerstdiner, lunch, ontbijt: het is voor veel mensen één van de hoogtepunten van kerst. Gezellig samenzijn en genieten van lekker eten met de hele familie. Natuurlijk is het kerstdiner pas echt compleet met sfeervol kerstservies. Laat je verrassen door het online assortiment kerstserviezen bij de Bijenkorf en vind jouw ideale servies voor aankomende kerst.

Maak de kersttafel compleet met ons kerstservies

Of het nu gaat om een kerststol bij het ontbijt of een compleet driegangendiner waarvoor je de hele dag in de keuken hebt gestaan: het komt beter tot zijn recht op sfeervol kerstservies. Het geeft een extra dimensie aan het moment. Hoe zie jij de kersttafel voor je? Bekijk bijvoorbeeld eens onze collectie Leonardo kerstserviezen: hier vind je een feestelijke selectie aan diverse serviesstukken. Zo is de kerstboomschaal een echte eyecatcher voor op tafel: ideaal voor tijdens het borrel-uurtje of om heerlijke kerstkoekjes in te serveren na een uitgebreid diner.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl