Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tijdelijk niet verkrijgbaar Kerstservies

Een kerstdiner is niet compleet zonder schitterend kerstservies, variërend van sierlijke soepborden tot elegante mokken. Het kerstservies van de Bijenkorf is vanaf het najaar weer verkrijgbaar.

Kerstservies

Geen kersttafel zonder kerstservies! Op onze kerstserviezen staan gezellige taferelen afgebeeld die gegarandeerd zorgen voor een stukje extra sfeer tijdens het kerstontbijt- of diner. Welke kerstserviesstukken mogen dit jaar niet bij jou ontbreken?

Kerstserviezen bij deBijenkorf.be

Kerstdiner, lunch, ontbijt: het is voor veel mensen één van de hoogtepunten van kerst. Gezellig samenzijn en genieten van lekker eten met de hele familie. Natuurlijk is het kerstdiner pas echt compleet met sfeervol kerstservies. Laat je verrassen door het online assortiment kerstserviezen bij de Bijenkorf en vind jouw ideale servies voor aankomende kerst.

Maak de kersttafel compleet met ons kerstservies

Of het nu gaat om een kerststol bij het ontbijt of een compleet driegangendiner waarvoor je de hele dag in de keuken hebt gestaan: het komt beter tot zijn recht op sfeervol kerstservies. Het geeft een extra dimensie aan het moment. Hoe zie jij de kersttafel voor je? Bekijk bijvoorbeeld eens onze collectie Leonardo kerstserviezen: hier vind je een feestelijke selectie aan diverse serviesstukken. Zo is de kerstboomschaal een echte eyecatcher voor op tafel: ideaal voor tijdens het borrel-uurtje of om heerlijke kerstkoekjes in te serveren na een uitgebreid diner.