• Home
  • arrow-small__rightWonen
  • arrow-small__rightKerst
  • arrow-small__rightKerstverlichting

Kerstverlichting

Maak het huis deze kerst op en top sfeervol met onze kerstverlichting! Of je nu op zoek bent naar prachtige lampjes voor in de kerstboom, of juist wat extra gezelligheid wilt toevoegen met verlichting in kaarsvorm, hier vind je alles wat je nodig hebt om de kerstsfeer in huis te halen.

45 artikelen
  • Kerstboomverlichting
  • Lichtslingers
  • Lichtobjecten
Filter & sorteer
45 artikelen
45 van 45 gezien

Maak het huis deze kerst op en top sfeervol met onze kerstverlichting! Of je nu op zoek bent naar prachtige lampjes voor in de kerstboom, of juist wat extra gezelligheid wilt toevoegen met verlichting in kaarsvorm, hier vind je alles wat je nodig hebt om de kerstsfeer in huis te halen.

Kerstverlichting bij deBijenkorf.be

Kerstverlichting is een ware must om jouw huis in de echte kerstsfeer te brengen. Hoe veel kerstverlichting je van plan bent om te gebruiken, wat voor soort, en waar je deze wilt plaatsen is natuurlijk nog steeds een kwestie van persoonlijke smaak. Daarom vind je bij de Bijenkorf een ruim assortiment, zodat je altijd een voor jou geschikte vorm van kerstverlichting kunt vinden.

Een brede waaier aan twinkly kerstverlichting voor buiten

Laat je inspireren door het oogverblindende assortiment kerstverlichting bij de Bijenkorf, zowel voor buiten als binnen. Kwalitatieve buitenverlichting mag bij kerst natuurlijk niet ontbreken. Verlicht je huis langs de buitenkant met prachtige kerstlichtjes en draag bij aan de gezellige kerstsfeer in het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan ijspegelverlichting om aan de dakgoot te hangen. Zo krijgt je huis meteen een extra winterse gloed. Combineer deze unieke lichtjes met mooie clusterverlichting in je haag, buxussen, boompjes of ander groen in de tuin en creëer een waar winter wonderland.

Kerstverlichting voor binnen: het toppunt van gezelligheid

Wanneer je door het winter wonderland in je voortuin bent gekomen, kom je binnen liefst ook terecht in een gezellige ruimte vol sfeervolle kerstlichtjes. Wie een kerstboom in huis heeft, kan die prachtig versieren met charmante kerstboomverlichting. Die vind je bij de Bijenkorf in allerlei verschillende varianten. Van bolvormige of stervormige lichtslingers tot felgekleurde led-lichtjes om in de kerstboom te hangen: welke is jouw favoriet? Om de kerstboom helemaal af te maken, kun je ook kiezen voor een verlichte piek. Je kerstboom was nog nooit zo mooi.

Naast kerstboomverlichting kun je je interieur op allerlei plaatsen verlichten met kerstlampjes. Denk maar aan schattige verlichte beeldjes om op de kast te zetten, zoals de kerstman of een paar engeltjes. Of kies voor een kunstkerstboom zonder naalden met LED-verlichting, die prachtig staat in de hoek van elke kamer. Sirius biedt dit soort prachtige kerstbomen, die een vleugje moderne luxe toevoegen aan je kerstinterieur.

Onze kerstverlichting staat synoniem voor sfeer

Met onze kerstverlichting zal het jou deze kerst niet aan sfeer in huis ontbreken! Kijk bijvoorbeeld eens naar de collectie Lumineo kerstverlichting voor een ruime keuze aan diverse soorten verlichting. Lichtsnoeren voor in de kerstboom, LED-lantaarns voor op de vensterbank, kerstballen met LED verlichting, bij merken als Lumineo en Sirius vind je alles om het huis geheel kerst-proof te maken. Zoek je wellicht een mooi verlichtingsornament? Kijk dan eens naar ons assortiment Konstsmide kerstverlichting voor een mooie 3D-ster of een verlicht ornament.