Kunstkerstbomen

Tijdelijk niet beschikbaar

Kunstkerstbomen

De Bijenkorf biedt een mooie selectie aan kunstkerstbomen om het huis mee te sieren. Maak jouw keuze uit verschillende soorten: van natuurlijk ogende exemplaren tot aan met lichtjes of sneeuw gedecoreerde kunstkerstbomen. Van deze bomen heb je jaar in jaar uit, en kerst na kerst plezier!

Kunstkerstbomen bij deBijenkorf.be

De kunstkerstboom biedt je al het plezier van een echte boom, maar vereist weinig opruimwerk. Jouw huis blijft netjes, en ook heb je jarenlang plezier van een kunstboom. In de webshop van de Bijenkorf heb je de keuze uit diverse typen kunstkerstbomen. Zo vind je ongetwijfeld een exemplaar dat geheel naar wens is.

Minimale inspanning, maximaal resultaat met onze kunstkerstbomen

Kies dit jaar voor gemak en kies voor één van onze kunstkerstbomen. Minimale inspanning, maximaal resultaat. De kerstbomen zijn in een handomdraai opgezet en na de kerst vouw je ze weer op, om ze vervolgens een jaar later weer in keurige staat tevoorschijn te halen. In onze webshop heb je de keuze uit diverse stijlen en formaten. Houd je van een zo natuurlijk mogelijk ogende kerstboom? Wij bieden verschillende onversierde exemplaren met een realistische uitstraling. Ook kun je kiezen voor een reeds versierde kunstkerstboom, bezaaid met sneeuw of met kerstlichtjes. De kunstkerstbomen komen in diverse formaten. Voor ieder is er een stijl en een formaat naar wens te vinden.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl