Winkels & Openingstijden
Klantenservice

KitchenAid

KitchenAid heeft een rijk aanbod aan luxe keukenapparatuur. Voor blenders, mixers en waterkokers, nespresso apparaten en broodroosters met een prachtig design kun je bij KitchenAid terecht. Met deze items wil je spontaan aan de slag gaan in je keuken.

KitchenAid


171 artikelen
Filter & sorteer
171 artikelen

KitchenAid bij deBijenkorf.be

KitchenAid is hét merk voor hoogwaardige keukenapparatuur met een stijlvol retro design. Als je dol bent op bakken en kokkerellen, kunnen de keukenmachines van Kitchenaid niet op jouw aanrecht ontbreken. De blenders, mixers, keukenrobots en koffiemachines van Kitchenaid nemen jou vele taken uit handen! Hoogstaande prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design: daarvoor moet je bij KitchenAid zijn! KitchenAid is de ideale partner voor zowel de ervaren chef als de hobbykok. De meest geavanceerde technologieën, hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap zorgen gegarandeerd voor een professioneel resultaat. Daarnaast onderscheidt het merk zich door het authentieke retro design. Alle keukenapparaten van KitchenAid zijn ontworpen in de Amerikaanse jaren ‘50 stijl waar het merk bekend om staat.

De keukenrobots van KitchenAid zijn de perfecte sous-chef

Een KitchenAid apparaat dat echt niet in jouw keuken kan ontbreken is de KitchenAid keukenrobot. Deze machine heeft vele functies en neemt jou een heleboel taken uit handen. Met de bijgeleverde draadgarde is het kloppen van eieren, eiwitten, slagroom en mayonaise zo gepiept. De kneedhaken zijn ideaal om brooddeeg, pastadeeg en pizzadeeg mee te kneden. Ga jij een cake bakken? Dan kan je de platte menghaken gebruiken om een glad cakebeslag te verkrijgen zonder klontjes. Je kan je geen betere sous-chef wensen!

Sappen en smoothies bereid je met KitchenAid

Als jij dol bent op gezonde sappen en smoothies biedt KitchenAid verschillende mogelijkheden. De KitchenAid blender is ideaal voor het pureren en mengen van uiteenlopende ingrediënten. Zowel sappige groentes als tomaten en harde winterpenen, courgettes en aubergines kan het apparaat prima aan. Zelfs ijsblokjes vormen geen enkel probleem voor de Kitchenaid blender. Wil jij sapjes bereiden zonder vruchtvlees en pulp? Dan is de KitchenAid slowjuicer ideaal voor jou! Dankzij de geavanceerde perstechnologie blijven de vitaminen, mineralen en smaak uitstekend behouden!

Wat zijn de beste keukenrobots?

Keukenrobots vind je in alle maten, vormen en kleuren en heel wat kwalitatieve merken verkopen handige keukenrobots om het koken te vergemakkelijken. Die van KitchenAid hebben een hele hoop verschillende functies en gaan enorm lang mee. Bovendien staan de retro designs prachtig op ieders aanrecht.

Welke KitchenAid keukenrobot gebruik je voor brooddeeg?

Eender welke KitchenAid keukenrobot is geschikt om brooddeeg te mengen, als je maar het juiste opzetstuk gebruikt. De verschillende KitchenAid accessoires helpen jou met al je broden en andere gerechten. Raspen, deeg mengen, mixen of pasta rollen? Het kan allemaal. Word jij binnenkort de beste bakker uit de buurt?