Klantenservice

Wat is Member+?


Wat is member+?
Als trouwe member heb je een extra streepje voor. Graag geven wij deze members extra voordelen bovenop wat een member al ontvangt.

- Unieke toegang tot speciale collecties
- Bonusvouchers
- Exclusieve winacties
- Een cadeautje op je verjaardag
- Sparen voor mooie cadeaus

Je wordt member+ op basis van je besteding (750,- per jaar) bij de Bijenkorf. Laat dus bij iedere aankoop je klantenpas zien of zorg dat je online bent ingelogd. Je kunt jouw status bijhouden in Mijn account


Hoe word ik member+?

Iedereen die deelneemt aan de Bijenkorf Membership heeft de status van member.

Door je klantenpas te tonen aan de medewerker achter de kassa, of als je jouw e-mailadres doorgeeft, worden je aankopen gekoppeld aan je de Bijenkorf Membership. Dit gebeurt ook met je online aankopen wanneer je bent ingelogd voordat je jouw bestelling afrondt.

Als je de bestedingsgrens 750,- in het afgelopen jaar hebt bereikt bij de Bijenkorf dan stroom je automatisch door naar member+. Hiermee krijg je toegang tot nog meer bijzondere voordelen. Je kunt jouw status bijhouden in Mijn account. Elke maand kijken we terug of je in het afgelopen jaar de bestedingsgrens van 750,- hebt bereikt. Je kunt dus iedere maand instromen als member+


Hoe lang blijf ik member+?

Vanaf het moment dat je member+ bent geworden kun je minstens één jaar lang genieten van alle bijkomende voordelen. Om daarna member+ te blijven zul je voor de einddatum weer 750,- binnen de Bijenkorf moeten hebben besteed. Hierdoor kun je weer een extra jaar genieten als member+ van extra services en cadeaus. Je kunt jouw status bijhouden in Mijn account.

Vanaf het moment dat je bestedingsgrens van member+ status bereikt zal vanaf dat moment je bestedingssaldo worden teruggebracht worden naar 0,  (nul) en zul je 750,- in het aankomende jaar moeten besteden om je member+ status te behouden.


Waarom ben ik nog geen member+?

Eenmaal per maand berekenen wij wie van onze members doorstromen naar member+. Dit is afhankelijk van je besteding in het afgelopen jaar. Je kunt jouw status bijhouden in Mijn account.

Het is mogelijk dat de berekening net heeft plaatsgevonden vóórdat je meest recente aankopen of orders door ons zijn verwerkt. Hou daarom rekening met een verwerkingstijd van 14 dagen voordat je aankopen worden meegenomen of jouw bestedingsgrens bereikt is.

Het kan ook het geval zijn dat je een artikel retour gebracht waardoor bestedingsgrens van het afgelopen jaar op minder de 750,- is uitgekomen.

Kan ik mijn aankopen achteraf nog koppelen aan de Bijenkorf Membership?

Het kan gebeuren dat je een keer vergeet om bij een aankoop je klantenpas te tonen aan de medewerker achter de kassa. Of dat je besluit om als gast je online bestelling af te ronden. In deze gevallen wordt je aankoop niet gekoppeld aan je de Bijenkorf Membership en zal je ook geen kassabon terugvinden in Mijn account.

Een winkelaankoop of online bestelling die niet aan je de Bijenkorf Membership is gekoppeld telt niet mee om member+ te worden. Helaas is het niet mogelijk om achteraf een winkelaankoop of online bestelling alsnog aan je de Bijenkorf Membership te koppelen.


Ik was member+ maar ik ben nu weer member?

Als je eenmaal member+ bent geworden geniet je minstens 1 jaar lang van alle bijbehorende voordelen bovenop het de Bijenkorf Membership. Na het jaar evalueren we weer of je wederom de bestedingsgrens van 750,- hebt bereikt bij de Bijenkorf. Als dit niet het geval is, dan word je weer member. Uiteraard is het mogelijk om daarna weer maandelijks member+ te worden zodra je de bestedingsgrens van 750,- hebt bereikt. Je kunt jouw status bijhouden in Mijn account

Wanneer je een artikel retourneert zal je totale besteding in het afgelopen jaar afnemen. Ook hierdoor kan het gebeuren dat je status van member+ weer member wordt.

 

 

Waar vind ik de algemene voorwaarden van de Bijenkorf Membership?

Deze voorwaarden vind je hier

warning