Glazen

Glazen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en designs. Van prachtige wijnglazen tot aan handige longdrinkglazen. En van basic, transparante glazen tot aan gekleurde glazen of glazen met reliëf. Voor ieder drankje vind je in het assortiment van de Bijenkorf het geschikte glas. Koop je glazen per set of ga voor losse exemplaren.

637 artikelen
Filter & sorteer
  • 637 artikelen
48 van 637 gezien

Glazen bij deBijenkorf.be

Of je nu op zoek bent naar glazen voor de borrel of voor een etentje. Glazen zijn onmisbaar in ieder huishouden. Je collectie glazen bestaat vast al uit waterglazen of longdrinkglazen, maar bierglazen, champagneglazen en borrelglazen mogen ook absoluut niet ontbreken. Bekijk het ruime assortiment met glazen in verschillende formaten en ontwerpen.

Soorten drinkglazen

Drinkglazen gebruik je vrijwel iedere dag. Water of vruchtensap schenk je misschien eerder in een klein waterglaasje, terwijl je cola lekkerder drinkt uit een longdrinkglas. En heb je binnenkort een etentje? Geef je gedekte tafel dan een verrassende touch met drinkglazen met reliëf. Maar ook gekleurde glazen zijn een leuke optie ter uitbreiding van je huidig servies.

Glazen voor de borrel

Ook tijdens de borrel wil je dat iedereen zijn drankje drinkt uit het geschikte glas. Rode en witte wijn schenk je in wijnglazen. En bier smaakt nog beter in een geschikt bierglas. Van smalle, lange bierglazen voor wit bier tot aan tulpglazen voor speciaalbieren. Bierglazen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

En als er wat te vieren valt, dan is champagne of cava het ultieme drankje. Om de bubbels en smaak te behouden, kun je champagne het beste schenken in champagneglazen. Maar ook voor verschillende borrelglazen, zoals whiskeyglazen en shotglazen ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres.

Ben je van plan om glazen te bestellen? Dan moet je dus zeker een kijkje nemen in het oneindige assortiment van de Bijenkorf met glazen van topmerken.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl