Keukenmachines

De keukenrobot maakt jouw leven een stukje makkelijker. Zelf mixen en kneden, raspen en hakken behoort tot de verleden tijd met de keukenrobot. Met onze keukenmachines van onder andere KitchenAid, Magimix en Kenwood heb je er een nieuw hulpje en een echte aanwinst voor op het aanrecht bij.

111 artikelen
 • Blenders
 • Crème brûlée branders
 • Hakmolens
 • Handmixers
 • Keukenmachines
 • Pastamachines
 • Sapcentrifuges
 • Snijmachines
 • Staafmixers
 • Vacuümmachines
Filter & sorteer
 • 111 artikelen
48 van 111 gezien

De keukenrobot maakt jouw leven een stukje makkelijker. Zelf mixen en kneden, raspen en hakken behoort tot de verleden tijd met de keukenrobot. Met onze keukenmachines van onder andere KitchenAid, Magimix en Kenwood heb je er een nieuw hulpje en een echte aanwinst voor op het aanrecht bij.

Keukenrobots bij deBijenkorf.be

De keukenrobot is jouw new best friend voor in de keuken. Terwijl dit handige apparaat staat te kloppen, snijden, mixen of mengen houd jij jouw handen vrij voor andere taken. De Bijenkorf biedt diverse keukenrobots geschikt voor een ruim aantal doeleinden. Met ons grote aantal keukenmachines van kwaliteitsmerken vind je ongetwijfeld een model dat bij jouw behoeftes op kookgebied én in het interieur van jouw keuken past.

Een keukenrobot van KitchenAid, Magimix of Kenwood maakt het leven makkelijker

De keukenrobots van KitchenAid zijn een echte lust voor het oog. Kies uit onder andere traditioneel rood, stijlvol (mat)zwart of strak zilver: in de collectie zit ongetwijfeld een kleur die jou bevalt. De machines zijn veelal gemaakt van RVS en de mengkom is van RVS of kunststof. Naast het feit dat deze machines een stijlvolle aanwinst voor op het aanrecht zijn, leveren ze je ook keer op keer een betrouwbare performance. Natuurlijk zijn ook de keukenrobots van Magimix echte alleskunners. Deze krachtpatsers draaien hun hand niet om voor mixen en kneden, raspen, hakken of kloppen. Houd je wel van apparatuur met een strakke, minimalistische uitstraling? Kies dan voor de keukenrobot van Kenwood. Meer fan van een keukenrobot in een 50’s retrostijl? Ga dan voor een keukenrobot van Smeg.

Keukenrobots met diverse handige accessoires

Wellicht spelen de meegeleverde accessoires ook een rol bij jouw keuze voor een keukenmachine. Bij de meeste keukenrobots zit de mengkom inbegrepen. Ben je voornamelijk op zoek naar een keukenmachine om jou te assisteren bij het bakken? Kies dan bijvoorbeeld voor een model waar de kneedhaak en klopper bij inbegrepen zitten. Bij enkele van de keukenmachine wordt een handige opbergdoos meegeleverd. Zo blijft jouw keukenrobot netjes en stofvrij in periodes dat je ‘m even minder vaak gebruikt.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl