Staafmixers

Ben jij dol op soep en stamppot? Dan is de staafmixer jouw beste vriend! Met de staafmixers van merken als Kitchenaid, Bamix en Tefal mix, pureer of maal jij razendsnel alle ingrediënten fijn. Je draait je hand er niet voor om!

23 artikelen
 • Blenders
 • Crème brûlée branders
 • Hakmolens
 • Handmixers
 • Keukenmachines
 • Pastamachines
 • Sapcentrifuges
 • Snijmachines
 • Staafmixers
 • Vacuümmachines
Filter & sorteer
 • 23 artikelen
23 van 23 gezien

Ben jij dol op soep en stamppot? Dan is de staafmixer jouw beste vriend! Met de staafmixers van merken als Kitchenaid, Bamix en Tefal mix, pureer of maal jij razendsnel alle ingrediënten fijn. Je draait je hand er niet voor om!

Staafmixers bij debijenkorf.be

In de online shop van de Bijenkorf vind je een ruim aanbod aan staafmixers van merken als Bamix, Tefal, Kitchenaid en Philips. De staafmixer van Kitchenaid heeft maar liefst twee afneembare staven van roestvrijstaal. De kortste staaf heeft een lengte van 20 cm, terwijl de langste staaf de 33 cm haalt. Daarnaast wordt deze uiterst praktische tool geleverd met een aantal aanvullende accessoires. Met de hakmolen kun je groenten razendsnel fijnhakken. Daarnaast vind je ook een klopper, klopmes voor het opkloppen van melk en een S-mes voor het malen van ijs in de handige opbergdoos. De panbeschermer beschermt de bodem van de pan en de mesbeschermers zijn bedoeld om de messen na gebruik veilig in op te bergen.

De staafmixer van Tefal maalt de ingrediënten ultra-fijn

De staafmixer van Tefal met ActivFlow-technologie heeft maar liefst twintig verschillende standen. Dankzij de twee rechte naar binnen gekeerde messen kan jij de ingrediënten ultra-fijn malen. De naar buiten gerichte messen zorgen ervoor dat alle ingrediënten uitstekend worden gemixt. Dankzij de ergonomische handgreep is deze mixer ontzettend comfortabel in gebruik.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl