Nespresso

Van het plukken van de koffiebessen tot het branden en malen van de koffiebonen: het vakmanschap van Nespresso is zichtbaar in elke stap van het koffieproces. De Nespresso machines zijn speciaal ontwikkeld om alle aroma’s van elk van de 25 koffies perfect te bereiden. Liever een cappuccino of latte macchiato? Met één druk op de knop bereid je het allemaal!

Nespresso machines

31 artikelen
Filter & sorteer
  • 31 artikelen
31 van 31 gezien

Nespresso machines bij debijenkorf.be

De Nespresso machines combineren de meest geavanceerde technologieën met optimaal gebruiksgemak. Het elegante moderne ontwerp maakt de Nespresso machine tot een aanwinst voor uw keuken. Bij de Bijenkorf bieden we een uitgebreid aanbod van merken als Magimix, DeLonghi en Krups, die ieder verschillende smaakvolle designs bieden. Alle Nespresso machines zijn echter uitgerust met hetzelfde extractiesysteem. De waterdruk, temperatuur en extractieduur zijn zeer precies berekend. Zo komen alle aroma’s optimaal tot hun recht, krijgt jouw espresso body en een bijzondere dikke en soepele crema. De kracht ligt in jouw vingertoppen!

Nespresso machines van KitchenAid voor een stijlvolle koffiebeleving

Zoals je van het merk KitchenAid kan verwachten, hebben de Nespresso machines een retro Amerikaans design. Het vakmanschap van KitchenAid en de kwaliteit van Nespresso koffie komen samen in een prachtig jaren ’50 ontwerp met een modern tintje. Het apparaat biedt maar liefst 6 voorgeprogrammeerde koffieinstellingen voor ristretto’s, espresso’s en espresso lungo’s. Het opvangreservoir beschikt over ruimte voor 14 capsules. Als je een Nespresso machine van KitchenAid aanschaft, krijg je er ook nog een gratis 16 cupjes bij. Zo kan jij meteen genieten van jouw Linizio Lungo, Volluto of Capriccio. Kies jij voor een rode Nespresso machino, een zwarte Nespresso machine of een stijlvol wit ontwerp!

De lekkerste koffiespecialiteiten bereid je met de Nespresso machine

De koffie Shakerto is een Italiaanse koffiespecialiteit, waarbij koffie met een volle body wordt afgedekt met wokje melkschuim. Het recept bestaat uit een Nespresso, 3,5 gram suiker en 3 ijsblokjes. Schud alles goed door elkaar in een shaker en je hebt een heerlijke Italiaanse ijskoffie.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl