Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Serax serviezen

Het servies van Serax verrijkt je interieur, geeft je keukentafel een persoonlijke touch en draagt bij aan een onvergetelijke dinerervaring. Ga jij voor het servies van de hand van Pascale Naessens of Sergio Herman? Reken maar dat jouw eettafel in een echte blikvanger transformeert.

496 artikelen
  • Borden
  • Eierdopjes
  • Kommen
  • Kopjes & mokken
  • Melkkannetjes & suikerpotjes
  • Onderzetters
  • Schalen
  • Theepotten
Filter & sorteer
496 artikelen

Het servies van Serax verrijkt je interieur, geeft je keukentafel een persoonlijke touch en draagt bij aan een onvergetelijke dinerervaring. Ga jij voor het servies van de hand van Pascale Naessens of Sergio Herman? Reken maar dat jouw eettafel in een echte blikvanger transformeert.

Serviezen van Serax bij debijenkorf.be

Het servies van Serax is een echte verrijking voor je interieur. Alle borden, kommen, koppen, schotels en mokken van Serax zijn op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd in werkplaatsen over de hele wereld. Iedere collectie is uniek door de innovatieve vormen, hoogwaardige materialen en uitgesproken dessins. Serax laat je genieten van de schoonheid van alledaagse momenten: de kleine dingen die het leven de moeite waard maken en een inspirerend thuis creëren. Kies jij voor Serax servies in het wit, grijs of modern zwart?

Serax is een echt familiebedrijf

Serax is de creatie van Serge en Axel Van Den Bossche. Geïnspireerd door de bloempotten handel van hun moeder besloten de broers hun eigen merk op te richten. Binnen aanzienlijk korte tijd groeide Serax uit van een kleinschalig familiebedrijfje dat werd gerund vanuit de garage tot een multinational met meer dan 65 medewerkers en een hoofdkantoor in Antwerpen. Vandaag de dag is het echter nog steeds een familiebedrijf met Axel aan het hoofd en een gepassioneerd designteam onder leiding van Axel’s vrouw Marie Michielssen. De iconische Serax cactus vaas komt onder andere van haar hand. Daarnaast heeft Serax een diepe waardering voor iconische ontwerpers en gaat het bedrijf maar al te graag samenwerkingen aan. De succesvolle serviescollecties van de hand van Pascale Naessens en Sergio Herman zijn hier onder andere het resultaat van.

Servies van Pascale Naessens en Sergio Herman

Bij de Bijenkorf bieden we een uitgebreide collectie aan Serax servies. Zo vind je in onze online shop Serax borden, eierdopjes, kommen, kop & schotels, mokken, theepotten en schalen van Serax in uiteenlopende dessins. Daarnaast verkopen we ook de servieslijn Pure van Pascale Naessens. Deze servieslijn is gemaakt van geglazuurd keramiek en staat voor authenticiteit en warmte en combineert organische lijnen met natuurlijke materialen. De Surface collectie van Sergio Herman bestaat uit borden, kommen en schalen, die vervaardigd zijn uit hoogwaardig aardewerk en afgewerkt zijn met een reactieve glazuurlaag. Zo krijg je servies met schitterend kleurverloop. Deze mokken, kop & schotels en borden hebben meer weg van kunstobjecten dan servies.