Serviessets

Een mooi serviesstuk gevonden? Des te makkelijker én leuker om daar dan een gehele set van aan te schaffen! Bij de Bijenkorf vind je een ruim assortiment serviessets van topmerken als Villeroy & Boch, Maxwell & Williams en Blond Amsterdam.

76 artikelen
Filter & sorteer
  • 76 artikelen
48 van 76 gezien

SERVIESSETS BIJ DEBIJENKORF.BE

Het is natuurlijk erg gemakkelijk en mooi om eenheid in je servies te brengen. Van veel topmerken kun je daarom bij de Bijenkorf een volledige serviesset vinden. Van kleine sets tot 30-delige sets: de keuze is aan jou! Ga jij voor een simplistisch servies, of een meer opvallend servies?

VOOR WELKE STIJL SERVIESSET GA JIJ?

Ben jij van het subtiele servies, in effen kleuren en zonder overbodige details? Kijk dan vooral in het assortiment serviessets van Villeroy & Boch en het assortiment serviessets van Maxwell & Williams. Deze serviessets worden in verschillende groottes en soorten aangeboden en vormen een prachtig, net geheel. Ben je meer van de opvallende prints en kleuren? Dan ben je in een assortiment als het assortiment serviessets van Blond Amsterdam aan het juiste adres. De vrolijke dessins geven het servies een unieke identiteit en brengen ongetwijfeld gezelligheid op de eettafel.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl