De Bijenkorf kiest La Collerette als winnaar van ‘A She Story’ vrouwelijke ondernemer gezocht

8 March 2017

De Bijenkorf kiest winnaar van ‘A She Story’

De Bijenkorf kiest La Collerette als winnaar van ‘A She Story’ vrouwelijke ondernemer gezocht.

Tineke Willems wint met haar fashion label La Collerette de nationale zoektocht naar vrouwelijke ondernemers als onderdeel van de campagne ‘A She Story’. Hiermee krijgt het label tijdelijk een landelijk podium op deBijenkorf.nl. Samen met zus Marieke Willems en vriendin Noëlle van Balen runt Tineke La Collerette, gespecialiseerd in losse kraagjes om je outfit mee te verfraaien.

Inkoopdirecteur van de Bijenkorf, Ninke Gijzel: ‘La Collerette is als winnaar gekozen omdat de producten onderscheidend en vernieuwend zijn. Dit past uitstekend bij de Bijenkorf. Ook reageerden klanten in het filiaal en op social media erg enthousiast op de producten en waren de verkoopresultaten zeer positief.’ La Collerette is één van de twee regionale winnaressen van het filiaal in Amsterdam. De producten van alle regionale winnaressen lagen van 27 februari tot 8 maart in de winkels.

Volgens Tineke Willems is de visie achter La Collerette vanaf het begin duidelijk: ‘De focus ligt op luxe basiskragen en kragen met een duidelijk statement.’ La Collerette betekent vrij vertaald kraagje en is afkomstig uit de Franse Renaissance. Een Collerette balanceert tussen kledingstuk en sieraad: je kunt er makkelijk en snel je kledingstuk mee verfraaien. Zie hier de video van La Collerette die opgenomen werd voor ‘A She Story’, de campagne waarmee de Bijenkorf de vrouwelijke kracht viert.

Woensdag 8 maart is internationale vrouwendag. Naast de bekendmaking van Tineke Willems als winnares, deelt de Bijenkorf in alle filialen bloemen uit aan vrouwen. Hiermee wordt de campagne ‘A She Story’, op passende wijze door de Bijenkorf afgerond.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl