Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Le Labo

De eau de parfum van het New Yorkse merk Le Labo kreeg al snel bekendheid vanwege zijn subtiele, opvallende geuren en onderscheidende namen. De producten worden vers samengesteld, met de hand gelabeld en zijn vaak unisex.

Le Labo

66 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
66 artikelen

Le Labo bij deBijenkorf.be

De Bijenkorf verwelkomt je in het majestueuze én innovatieve laboratorium van Le Labo. De met zorg geformuleerd aromatische emulsies beschikken over een authentieke apothekers look. Laat je verleiden door de ongeëvenaarde geuremulsies van Le Labo. Een Le Labo parfum is geformuleerde door vakkundige meesterparfumeurs en bevat botanische ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de heerlijk schuimende en reinigende Le Labo zeep. Deze ontdoen de handen op effectieve wijze van vuil, terwijl uitdroging van de huid wordt voorkomen.

Dé Le Labo bestsellers

Het prestigieuze parfumhuis is met name geliefd om haar cultfavorieten en bestsellers. Dé #1 geur van het merk is ‘Le Labo Santal 33’. Deze rokerige geur beschikt over houtachtige nuances en accenten van vochtig leer, wierook en walmend haardvuur. ‘Le Labo Rose 31’ bevat daarentegen de feminiene akkoorden van rozenbladeren. Wie de voorkeur geeft aan een mysterieus en fantasierijk aroma, zal zich aangetrokken voelen tot de ondoorgrondelijke accenten van Le Labo Another 13.

Is Le Labo unisex?

De Le Labo collectie is geheel unisex. Le Labo creëert haar unieke geuren door traditionele vrouwelijke en mannelijke aroma's te combineren, waardoor een geur ontstaat die niet gebonden is aan een geslacht. Niet alleen de gehele parfumcollectie, maar ook alle bodycrèmes, handzeep en douchegels van Le Labo zijn voor zowel vrouwen als mannen.

Is Le Labo vegan?

Le Labo is geheel vegan: er worden namelijk geen dierlijke ingrediënten gebruikt bij het productieproces. Daarnaast worden deze producten ook niet getest op dieren en is Le Labo gecertificeerd dierproefvrij. Geniet van de heerlijke Le Labo verzorgingsproducten: zo zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar je zorgt ook voor een betere wereld voor de dieren.