alleen bij de Bijenkorf Loewe

LOEWE is in 1846 opgericht in Madrid en een waar begrip op het gebied van lederwaren met innovatie, moderniteit en vakmanschap als kernwaarden. Dit seizoen kiest LOEWE, in tegenstelling tot andere seizoenen, meer voor de klassieke, normaliserende look voor de karakteristieke, moderne vrouw. Met een mix van textuur, vorm en schduw. Het merk experimenteert dit seizoen met dynamiek tussen de vrouwelijke kant en het formele.

Loewe

76 artikelen
Filter & sorteer
76 artikelen
48 van 76 gezien

Loewe bij debijenkorf.be

Loewe staat voor uitmuntend vakmanschap en expertise op het gebied van lederen tassen en accessoires. Het modehuis is opgericht in 1846 in het innovatieve Madrid. Creatief directeur Jonathan Anderson heeft een vooruitstrevende visie en blaast het label een nieuw leven in. Dit seizoen vind je tassen van Loewe die zowel praktisch als stijlvol zijn. De ontwerpen kunnen op verschillende manieren gedragen worden door de visionaire vorm.

De innovatieve collectie van Loewe

De Loewe collectie vind je exclusief bij Bijenkorf. Door een mix van textuur, vorm en schaduw ontwerpt het modehuis de perfecte lederwaren zoals crossbodytassen en handtassen van Loewe. Het label biedt de ideale tas voor iedere gelegenheid. Kies voor een tas in een neutrale kleur zoals beige en zwart of ga voor een moderne tas in een trendkleur zoals geel en rood. In het assortiment vind je naast lederwaren ook de kledingcollectie van Loewe met innovatieve tops die zijn vormgegeven met strakke lijnen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl