alleen bij de Bijenkorf Loewe

LOEWE is in 1846 opgericht in Madrid en een waar begrip op het gebied van lederwaren met innovatie, moderniteit en vakmanschap als kernwaarden. Dit seizoen kiest LOEWE, in tegenstelling tot andere seizoenen, meer voor de klassieke, normaliserende look voor de karakteristieke, moderne vrouw. Met een mix van textuur, vorm en schduw. Het merk experimenteert dit seizoen met dynamiek tussen de vrouwelijke kant en het formele.
  • Home
  • arrow-small__rightLoewe

Loewe

47 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
47 artikelen
47 van 47 gezien

Loewe bij debijenkorf.be

Loewe staat voor uitmuntend vakmanschap en expertise op het gebied van lederen tassen en accessoires. Het modehuis is opgericht in 1846 in het innovatieve Madrid. Creatief directeur Jonathan Anderson heeft een vooruitstrevende visie en blaast het label een nieuw leven in. Dit seizoen vind je tassen van Loewe die zowel praktisch als stijlvol zijn. De ontwerpen kunnen op verschillende manieren gedragen worden door de visionaire vorm.

De innovatieve collectie van Loewe

De Loewe collectie vind je exclusief bij Bijenkorf. Door een mix van textuur, vorm en schaduw ontwerpt het modehuis de perfecte lederwaren zoals crossbodytassen en handtassen van Loewe. Het label biedt de ideale tas voor iedere gelegenheid. Kies voor een tas in een neutrale kleur zoals beige en zwart of ga voor een moderne tas in een trendkleur zoals geel en rood. In het assortiment vind je naast lederwaren ook de kledingcollectie van Loewe met innovatieve tops die zijn vormgegeven met strakke lijnen.