Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Oogschaduw voor dames

Met oogschaduw laat je jouw ogen extra sprankelen! Met onze oogschaduwpaletten kan je alle kanten op: van een nude-look met licht parelmoer voor overdag tot donkere smokey eyes glitterende gouden of zilveren oogschaduw voor 's avonds. Je vindt hier zowel oogschaduw in poeder- als in potloodvorm.

114 artikelen
  • Crème oogschaduw
  • Losse oogschaduw
  • Oogschaduw paletten
  • Oogschaduwsticks
  • Vloeibare oogschaduw
Filter & sorteer
114 artikelen

Met oogschaduw laat je jouw ogen extra sprankelen! Met onze oogschaduwpaletten kan je alle kanten op: van een nude-look met licht parelmoer voor overdag tot donkere smokey eyes glitterende gouden of zilveren oogschaduw voor 's avonds. Je vindt hier zowel oogschaduw in poeder- als in potloodvorm.

Oogschaduw bij deBijenkorf.be

De juiste oogschaduw benadrukt jouw ogen en laat deze echt eruit springen. Het mooie aan oogschaduw is dat deze oogmake-up gebruikt kan worden voor elk moment van de dag. Overdag gebruik je oogschaduw om jouw ogen op subtiele wijze te laten sprankelen, en ’s avonds ga je all out met een smokey eye of een shiny metallic oogschaduw. In onze webshop vind je ruim 150 oogschaduw artikelen: wat wordt jouw nieuwste must-have?

Oogschaduw van MAC, Charlotte Tilbury en TOM FORD

Met de MAC oogschaduw voor dames haal je altijd de laatste trends op make-upgebied in huis. De oogschaduwcollectie van het merk bestaat uit een selectie oogschaduw palettes, losse oogschaduws en enkele make-up sets. Van het “Basic Bitch Palette” tot aan het “Fashion Fanatic Palette”: MAC heeft aan iedere persoonlijkheid gedacht.

Charlotte Tilbury zorgt met haar make-up ervoor dat ze het beste uit iedere vrouw naar boven haalt. Deze make-up artist heeft met de crème de la crème uit de mode industrie samengewerkt en heeft al haar kennis en passie in haar make-uplijn gestopt. Bij de Bijenkorf kun je de fijne Charlotte Tilbury oogschaduw voor dames bemachtigen. De oogschaduws zijn verkrijgbaar in zowel potlood- als poedervorm.

Met TOM FORD oogschaduw voor dames haal je genoeg moois in huis voor zowel overdag als ’s avonds. De collectie bestaat uit oogschaduws in neutrale tinten die jouw ogen op subtiele wijze benadrukken, maar ook kun je alles uit de kast halen met één van de Shadow tinten.

Oogschaduw aanbrengen: hoe kan ik dit het beste doen?

De kunst van het oogschaduw aanbrengen omvat meer dan de oogschaduw alleen. Zorg bijvoorbeeld dat je ook de juiste kwasten en een primer in huis haalt om het meeste uit jouw oogmake-up te halen. Met een primer zorg je namelijk dat je een goede basis creëert voor jouw oogschaduw en dit zorgt ervoor dat deze langer blijft zitten.

Voor het mooiste resultaat zorg je voor 3 verschillende tinten oogschaduw die goed bij elkaar passen. De lichtste tint breng je aan onder je wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken om de ogen te liften en optisch groter te laten lijken. De middelste tint breng je aan op het bewegend ooglid, en de meest donkere kleur gebruik je in de arcadeboog. Blend vervolgens de donkere en middelste tint zodat deze mooi in elkaar overlopen. De Bijenkorf heeft een oogschaduw assortiment in verschillende kleuren. Ontdek het aanbod blauwe oogschaduw, rode oogschaduw en groene oogschaduw.