Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Concealers

Oneffenheden op het gezicht verdwijnen als sneeuw voor de zon met het juiste type concealer. Hier vind je concealers van excellente cosmeticamerken als Bobby Brown, M.A.C. en Yves Saint Laurent, die ook nog eens de huid optimaal verzorgen met speciale voedingstoffen.

52 artikelen
  • Concealer paletten
  • Concealer sticks
  • Crème concealers
  • Vloeibare concealers
Filter & sorteer
52 artikelen

Oneffenheden op het gezicht verdwijnen als sneeuw voor de zon met het juiste type concealer. Hier vind je concealers van excellente cosmeticamerken als Bobby Brown, M.A.C. en Yves Saint Laurent, die ook nog eens de huid optimaal verzorgen met speciale voedingstoffen.

Concealers bij deBijenkorf.be

Met goede concealers kun je wonderen verrichten. Oneffenheden, vlekjes, donkere kringen - je kunt ze allemaal laten verdwijnen met de concealer in combinatie met een corrector of foundation. Op de cosmetica-afdeling van de Bijenkorf vind je diverse concealers en correctors voor gezicht en ogen. Cream-based, liquid of pressed-powder in doosje om roodheid te verminderen. Alles wat je nodig hebt voor de juiste basis van jouw make-up.

Concealers van topmerken: Bobbi Brown, M.A.C. & Yves Saint Laurent

Bij de Bijenkorf vind je concealers en correctors van hoogwaardige cosmeticamerken als Bobbi Brown, M.A.C en Yves Saint Laurent. Het Amerikaanse Bobbi Brown staat bekend om haar bescheiden make-up in natuurlijke en gematigde kleuren. De concealers en correctors van Bobbi Brown staan bekend om hun verzorgende werking en het gemak waarmee de make-up kan worden aangebracht. Bobbi Brown heeft ook uitstekende concealers en correctors voor dames met een donkere huid.

Fijn aan te brengen, kwalitatief hoogstaand en goed betaalbaar; om deze redenen is de make-up van M.A.C. ontzettend populair. Maar toch worden ook concealers van M.A.C. door make-up experts geroemd. Je vind concealer potloden, stiften, palette’s en de befaamde Studio Finish SPF 35. Deze luchtige crème-achtige concealer breng je eenvoudig aan met een latexsponsje of de vingertoppen.

Verliefd worden op een make-up verpakking? Dat kan helemaal bij de Touché Eclat van Yves Saint Laurent. Maar niet alleen de verpakking is bijzonder. De concealer bevat een Luminocaptide-complex, wat het licht ‘vangt’ en waardoor tekenen van vermoeidheid worden verborgen. Je huid wordt gehydrateerd met een vloeibare emulsie. Zo krijgt je huid een gezonde glans.

Welke concealer of corrector is voor mij geschikt?

Om een goede make-up basis te leggen is belangrijk om te kijken naar de toon van je huid. Daarom hier nog wat extra make-up advies voor de keuze van een concealer, corrector of foundation.

Stap 1. Bepaal de ondertoon van jouw huid.

Heeft jouw huid een roze, gele of neutrale ondertoon? Hoewel je huid verkleurd door blootstelling aan de zon, is je ondertoon altijd hetzelfde. Dames van Afro-Amerikaanse afkomst hebben vaak een gelige, olijfbruine ondertoon in hun huid. Hetzelfde geldt voor vrouwen met Indiase roots. Sommige dames met een diepbruine teint hebben echter een blauwige ondertoon. Huidtint is een belangrijke factor voor de keuze van een concealer, het bepaalt hoe natuurlijk het product oogt.

Stap 2. Heb ik een corrector nodig?

Heb je last van pigment vlekken of ernstige verkleuringen? Meng dan eerst een corrector met je concealer. Corrector neutraliseert je huidkleur en zorgt ervoor dat je concealer nog beter dekt.

De meest verkochte kleuren zijn: groene concealers, paarse concealers, oranje concealers en roze concealers. Op basis van kleurenleer breng je ze aan op je gezicht. Paars neutraliseert een gele vlek, geel daarentegen een paarse vlek. Met groen verhul je rood/roze, handig als je bijvoorbeeld een puistje hebt. Oranje maskeert blauw, voor de donkere kringen. Een concealer palette kan je helpen om deze oneffenheden te verbergen.

Stap 3. Breng concealer aan.

Een fris en uitgeslapen look krijg je door een concealer te gebruiken die 1-2 tinten lichter is dan jouw huid. Zoals je ziet zijn er typen concealers. Is de huid onder jouw ogen vrij droog? Neem dan een concealer die vloeibaarder is. Zo voorkom je het cake-effect. Voor de eventuele afwerking kun je ook nog een highlighter potlood of pen gebruiken. Zo breng je jouw concealer gemakkelijk aan.