Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Foundations

Met een foundation krijgt iedere dame een prachtige egale huid. In het cosmetica assortiment van de Bijenkorf vind je zowel natuurlijke foundations als matte foundations en glanzende foundations van topmerken als Estée Lauder, Tom Ford en Clinique.

122 artikelen
  • Foundation paletten
  • Crème foundations
  • Foundation sticks
  • Poeder foundations
  • Vloeibare foundations
Filter & sorteer
122 artikelen

Met een foundation krijgt iedere dame een prachtige egale huid. In het cosmetica assortiment van de Bijenkorf vind je zowel natuurlijke foundations als matte foundations en glanzende foundations van topmerken als Estée Lauder, Tom Ford en Clinique.

Foundations bij debijenkorf.be

Ben jij op zoek naar een mooi dekkende foundation? Dan kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij de Bijenkorf vind je namelijk een uitgebreid assortiment met verschillende foundations van vele topmerken. Als eerste is het belangrijk om na te denken over wat voor effect je wilt bereiken. Ga jij graag voor een natuurlijke look alsof je helemaal geen make-up draagt? Neem dan een kijkje bij de natuurlijke foundation. Hier vind je getinte dagcrèmes en BB crèmes, die zowel een egaliserende als een verzorgende functie hebben. Als je een gematigde tot vette huid hebt, kan het zijn dat je snel gaat glimmen. Een matte foundation biedt dan de oplossing. Een glanzende foundation biedt het tegenovergestelde effect. Met een glanzende foundation krijg je een prachtige glow en gaat jouw huid stralen.

Vloeibare foundations, poeder foundations en crèmes

Als je weet of je voor een natuurlijke, glanzende of matte foundation wilt gaan, kan je nog kiezen tussen verschillende texturen, waaronder crèmes, vloeibare foundations en poeder foundations. Matte foundations vind je vaak in poedervorm. Het poeder absorbeert namelijk overtollig talg uit je huid waardoor je een mat effect krijgt. Breng een basis aan met een compacte poeder en neem een losse poeder mee in je tas voor eventuele touch-ups. Een vloeibare foundation biedt vaak een goede langhoudende dekking. Ideaal als je onzuiverheden wilt verbergen.

Welke kleur foundation past bij mijn huid

Als je op zoek bent naar de juiste foundation kleur is het erg belangrijk om naar de ondertoon van je huid te kijken. Heb je een warme ondertoon? Dan passen gouden en koperen kleuren en aardetinten goed bij jouw huid. Heeft jouw huid een koele ondertoon? Dan staan grijze en roze foundations jou goed. Maar hoe bepaal je nu die ondertint van je huid? Als je het echt niet weet kan je naar je aderen kijken. Heb je paarse of blauwe aderen dan is je ondertoon koel. Met groene of gele aderen heb je een warme ondertoon.