Moncler

Waar Moncler begon in het Franse dorpje Monester-de-Clermont, daar wordt het modehuis vandaag de dag gerund vanuit Milaan, de modestad van Italië. Bij het modemerk staat al sinds de start in 1952 creativiteit en innovatie centraal. Deze combinatie laat een geliefde outdoor collectie voor dames, heren en kinderen tot stand komen.
  • Home
  • arrow-small__rightMoncler
206 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
206 artikelen

Moncler bij debijenkorf.be

Moncler staat natuurlijk bekend om de iconische donsjassen, maar ook voor een eigentijdse casual outfit kan je bij het luxe merk terecht. Daarnaast heeft het merk ook een rtw lijn: Moncler Gamme Rouge, waarvan de creatieve leiding in handen van Giambattista Valli ligt.

Donsjassen van Moncler

De naam Moncler is afgeleid van het Franse Monestier-de-Clermont. Het was in dit dorpje dat de ondernemers René Ramillon en Andrè Vincent het merk oprichtten. In eerste instantie verkochten ze alleen quilted slaapzakken, capes en tenten. Om hun hardwerkende werknemers warm te houden werden er ook donzen jassen geproduceerd. De legendarische Franse bergbeklimmer Lionel Terray ontdekte de potentie van deze gewatteerde jassen. De “Moncler pour Lionel Terray” kledingcollectie was het gevolg van deze bijzondere revelatie.

De collectie van Moncler is de perfecte fusie van luxe en comfort

De Moncler donzen jas voor heren en dames is nog steeds Moncler’s bestseller. Zowel in de Moncler damescollectie als de Moncler herencollectie komen deze gewatteerde donsjassen veelvuldig voor. Voor vrouwen biedt Moncler ook gewatteerde donsrokken. Daarnaast kan je bij Moncler ook terecht voor stijlvolle casual T-shirts, truien, vesten en broeken van hoogwaardige kwaliteit en met een luxe uitstraling. Ga je binnenkort gaan skiën? Moncler biedt ook luxe ski-jassen waarmee je op de piste zal schitteren.