menu

Moncler

Waar Moncler begon in het Franse dorpje Monester-de-Clermont, daar wordt het modehuis vandaag de dag gerund vanuit Milaan, de modestad van Italië. Bij het modemerk staat al sinds de start in 1952 creativiteit en innovatie centraal. Deze combinatie laat een geliefde outdoor collectie voor dames, heren en kinderen tot stand komen.

Moncler

71 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
  • 71 artikelen
48 van 71 gezien

Moncler bij debijenkorf.be

Moncler staat natuurlijk bekend om de iconische donsjassen. Maar voor een eigentijdse casual outfit kan je ook bij het luxe merk terecht. Daarnaast heeft het merk ook een rtw lijn: Moncler Gamme Rouge, waarvan de creatieve leiding in handen ligt van Giambattista Valli.

Donsjassen van Moncler

De naam Moncler is afgeleid van het Franse Monestier-de-Clermont. Het was in dit dorpje dat de ondernemers René Ramillon en Andrè Vincent het merk oprichtten. In eerste instantie verkochten ze alleen quilted slaapzakken, capes en tenten. Om hun hardwerkende werknemers warm te houden werden er ook donsjassen geproduceerd. De legendarische Franse bergbeklimmer Lionel Terray ontdekte de potentie van deze gewatteerde jassen. De “Moncler pour Lionel Terray” kledingcollectie was het gevolg.

De collectie van Moncler is de perfecte fusie van luxe en comfort

De donsjassen zijn nog steeds Moncler’s bestseller. Zowel in de Moncler damescollecte als de Moncler herencollectie komen de gewatteerde donsjassen veelvuldig voor. Voor vrouwen biedt Moncler ook gewatteerde donsrokken. Daarnaast kan je bij Moncler ook terecht voor stijlvolle casual T-shirt, truien, vesten en broeken van hoogwaardige kwaliteit en met een luxe uitstraling.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl