Winkels & Openingstijden
Klantenservice

NARS

NARS is het merk van de Orgasm blush en de Laguna bronzer. Volgens het merk zijn er geen regels op het gebied van make-up. Iedereen moet zijn creativiteit en artistieke kant loslaten. Met elk product zijn er eindeloze mogelijkheden voor zelf-expressie: laat je niet tegenhouden, dan doen anderen dat ook niet.

NARS

76 artikelen
Filter & sorteer
76 artikelen

NARS bij deBijenkorf.be

NARS Cosmetics staat over het algemeen bekend om zijn mooie make-upproducten. Dat is logisch, want je kunt prachtige make-up looks creëren met de producten van NARS. De artikelen van NARS zien er vrijwel altijd professioneel uit en hebben een mooi pigment. Een goede reden om te kiezen voor NARS als jouw vaste make-upmerk.

NARS make-up en NARS verzorging

Veel mensen kennen NARS van zijn prachtige make-up producten. Dat is ook hetgeen waar NARS bekend om staat. Maar wat zij niet weten, is dat NARS ook mooie verzorgingsproducten aanbiedt. Deze producten zijn een prachtige aanvulling op jouw andere cosmeticaproducten. Een paar voorbeelden van NARS verzorgingsproducten zijn bijvoorbeeld NARS Luminous Moisture Cream of NARS Multi-Action Hydrating Toner.

NARS make-upproducten kennen we inmiddels allemaal. Deze collectie lijkt alsmaar uit te breiden, vind je niet? Met artikelen zoals NARS foundation en NARS concealer weet je zeker dat de basis van jouw make-uplook altijd goed is. NARS biedt producten zoals deze in veel verschillende tinten, waardoor er met iedere huidskleur een match te vinden is.