NARS

NARS is in 1994 begonnen met een paar lipsticks en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vooraanstaand cosmeticamerk. Het aanbod gaat van de ultieme highlighter, tot longwear foundation en concealer. Naast make-up biedt NARS ook geurkaarsen.
  • Home
  • arrow-small__rightNARS

NARS

108 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
108 artikelen

NARS bij deBijenkorf.be

NARS Cosmetics staat over het algemeen bekend om zijn mooie make-upproducten. Dat is logisch, want je kunt prachtige make-up looks creëren met de producten van NARS. De artikelen van NARS zien er vrijwel altijd professioneel uit en hebben een mooi pigment. Een goede reden om te kiezen voor NARS als jouw vaste make-upmerk.

NARS make-up lijnen

NARS biedt verschillende make-up lijnen binnen het assortiment van de Bijenkorf. Denk bijvoorbeeld aan haar Orgasm Collection of NARS Loves de Bijenkorf. Een collectie die speciaal voor ons is gelanceerd. Sommige collecties zijn Limited Edition en anderen zitten vast in het assortiment. Wees er dus snel bij als je ziet dat jouw favoriete product onderdeel is van een Limited Edition lijn. Voordat je het weet is die fijne concealer of foundation er niet meer!

NARS make-up en NARS verzorging

Veel mensen kennen NARS van zijn prachtige make-up producten. Dat is ook hetgeen waar NARS bekend om staat. Maar wat zij niet weten, is dat NARS ook mooie verzorgingsproducten aanbiedt. Deze producten zijn een prachtige aanvulling op jouw andere cosmeticaproducten. Een paar voorbeelden van NARS verzorgingsproducten zijn bijvoorbeeld NARS Luminous Moisture Cream of NARS Multi-Action Hydrating Toner.

NARS make-upproducten kennen we inmiddels allemaal. Deze collectie lijkt alsmaar uit te breiden, vind je niet? Met artikelen zoals NARS foundation en NARS concealer weet je zeker dat de basis van jouw make-uplook altijd goed is. NARS biedt producten zoals deze in veel verschillende tinten, waardoor er met iedere huidskleur een match te vinden is.