NARS

NARS is in 1994 begonnen met een paar lipsticks en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vooraanstaand cosmeticamerk. Het aanbod gaat van de ultieme highlighter, tot longwear foundation en concealer. Naast make-up biedt NARS ook geurkaarsen.

NARS

130 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 130 artikelen
48 van 130 gezien

NARS bij deBijenkorf.be

NARS Cosmetics staat over het algemeen bekend om zijn mooie make-upproducten. Dat is logisch, want je kunt prachtige make-up looks creëren met de producten van NARS. De artikelen van NARS zien er vrijwel altijd professioneel uit en hebben een mooi pigment. Een goede reden om te kiezen voor NARS als jouw vaste make-upmerk.

NARS make-up lijnen

NARS biedt verschillende make-up lijnen binnen het assortiment van de Bijenkorf. Denk bijvoorbeeld aan haar Orgasm Collection of NARS Loves de Bijenkorf. Een collectie die speciaal voor ons is gelanceerd. Sommige collecties zijn Limited Edition en anderen zitten vast in het assortiment. Wees er dus snel bij als je ziet dat jouw favoriete product onderdeel is van een Limited Edition lijn. Voordat je het weet is die fijne concealer of foundation er niet meer!

NARS make-up en NARS verzorging

Veel mensen kennen NARS van zijn prachtige make-up producten. Dat is ook hetgeen waar NARS bekend om staat. Maar wat zij niet weten, is dat NARS ook mooie verzorgingsproducten aanbiedt. Deze producten zijn een prachtige aanvulling op jouw andere cosmeticaproducten. Een paar voorbeelden van NARS verzorgingsproducten zijn bijvoorbeeld NARS Luminous Moisture Cream of NARS Multi-Action Hydrating Toner.

NARS make-upproducten kennen we inmiddels allemaal. Deze collectie lijkt alsmaar uit te breiden, vind je niet? Met artikelen zoals NARS foundation en NARS concealer weet je zeker dat de basis van jouw make-uplook altijd goed is. NARS biedt producten zoals deze in veel verschillende tinten, waardoor er met iedere huidskleur een match te vinden is.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl