Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Neuhaus

Al meer dan 150 jaar verwent Neuhaus chocoladeliefhebbers van over de hele wereld met de legendarische Belgische pralines. Voor een overheerlijke doos chocoladepralines, een lekkere chocoladereep of een snelle chocoladesnack ben je bij Neuhaus op de juiste plek.

Neuhaus

50 artikelen
Filter & sorteer
50 artikelen

Neuhaus bij deBijenkorf.be

De chocolade van Neuhaus heeft wereldwijd veel populariteit opgebouwd. Deze Belgische lekkernijen werden voor het eerst in 1912 geïntroduceerd en werden verder ontwikkeld tot de diverse chocolade lekkernijen die we tot op heden kennen. De familie Neuhaus opende in 1857 een apotheek in Brussel die later uitgroeide tot een prestigieuze chocoladeboetiek met vestigingen over de hele wereld. Neuhaus chocolade bestaat uit diverse heerlijke varianten, zoals heerlijke chocoladerepen en natuurlijk de bekende bonbons van Neuhaus.

Eerlijke chocolade van Neuhaus

Naast heerlijke chocolade kiest Neuhaus voor eerlijke chocolade. Hun engagement voor de toekomst toont zich niet alleen in de keuze voor duurzaam geteelde cacao. De cacaobonen worden geteeld in Ecuador en West-Afrika, waar Neuhaus geïnvesteerd heeft in honderden hectare voor het telen van eigen cacaobonen. Daarnaast werkt het merk ook met natuurlijke producten én zijn de verpakkingen van Neuhaus herbruikbaar en recycleerbaar. Zo geniet je van heerlijke chocolade en draag je bij aan een beter milieu!