New Balance

Inspanning, doorzettingsvermogen, zelfoverstijging en prestaties. Dit zijn de kernwaarden van New Balance. Om de meest comfortabele en best presterende schoenen te produceren verbetert New Balance constant haar technologie en productietechnieken. De combinatie van de karakteristieke retrostijl en de originele kleurencombinaties van de New Balance-sneakers geven elke outfit een speelse, onverwachte twist.
  • Home
  • arrow-small__rightNew Balance

New Balance

62 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
62 artikelen

New Balance bij deBijenkorf.be

Bij New Balance geldt één simpele waarheid: wij zijn geboren om te bewegen. En bij een actieve lifestyle hoort natuurlijk wel een paar goede schoenen. De sneakers van New Balance ogen niet alleen uiterst trendy, maar zijn tegelijkertijd ook functioneel van ontwerp dankzij het gebruik van de nieuwste technieken. Gun jouw voeten het comfort dat ze zo verdienen, en kies voor een paar sneakers van New Balance.

Sneakers voor dames van New Balance

De Bijenkorf biedt een breed aanbod aan New Balance sneakers voor dames. De sneakers komen in een groot aantal varianten en kleuren. Zo zit er altijd een paar bij naar jouw smaak. De sneakers zijn veelal verrijkt met suède details voor een modieuze en luxe touch. Op alle sneakers prijkt de “N” van New Balance en daarnaast zijn ze voorzien van een comfortabel voetbed. Voor liefhebbers van aardetinten en donkere kleuren biedt New Balance een aantal prachtige sneakers, maar ook zijn de sneakers te vinden in zachte pasteltinten zoals licht- en zalmroze. Helemaal on trend!

Herensneakers van New Balance

Ook de heren blijven zeker niet achter met onze uitgebreide collectie New Balance sneakers voor heren. De suède details waar New Balance zo om geliefd is vind je ook in deze sneakercollectie weer terug, evenals een brede keuze aan stijlen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een paar sneakers met een mesh inzet voor een sportieve toevoeging aan jouw look, of ga voor een paar old school ogende modellen met een hogere zool, geheel volgens de trends van nu. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, met de herensneakers van New Balance ga je voor stijl en comfort.