Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dyson Black Friday SALE

Shop Dyson tijdens Black Friday met korting bij de Bijenkorf. Al jaren is Dyson een voorloper op het gebied van elektronica. Het merk is dan ook geliefd onder een breed publiek en bij de Bijenkorf verkrijgbaar in een breed aanbod. In ons online assortiment vind je daarbij een selectie sale-items van Dyson, waarbij je jouw favoriete Dyson-item nu nog goedkoper vindt!

DYSON SALE BIJ DE BIJENKORF

Ontdek de beste Dyson producten met flinke korting in ons online outlet-aanbod. In het brede outlet-assortiment vind je onder andere snoerloze stofzuigers van Dyson, maar ook innovatieve ventilatoren. Zo kun je naast gewone kortingsdagen als Cyber Monday en Black Friday, altijd terecht voor afgeprijsde items van Dyson.

ONTDEK STOFZUIGERS VAN DYSON IN ONS ONLINE OUTLET-AANBOD

Huishoudelijke apparatuur van Dyson staat voornamelijk bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige en snoerloze stofzuigers. Deze stofzuigers vind je ook in onze outlet én op Cyber Monday in een breed aanbod voor een goedkopere prijs. Zo vind je in ons online aanbod onder andere snoerloze steelstofzuigers die worden aangedreven door een door Dyson ontwikkelde digitale motor: met een hogere zuigkracht. Daarbij zorgt de speciaal ontworpen accu ervoor dat de zuigkracht van Dyson stofzuigers tot wel 30 minuten werkt. Stofzuigen was daardoor nog nooit zo makkelijk! Ontdek diverse aanbiedingen op de Dyson Black Friday pagina en laat je verrassen door gereduceerde prijzen.