Personal Styling

 • Vrijblijvend advies van een ervaren stylist

  Een van onze stylisten maakt op basis van jouw smaak, voorkeuren en maten vrijblijvend een persoonlijk stijladvies.

 • Ontvang een overzicht met voor jou gekozen items

  Je ontvangt van jouw stylist een selectie met artikelen die speciaal voor jou is samengesteld.

 • Bestel de gewenste artikelen online

  Kies zelf welke items je wilt aankopen en bestel deze zoals je normaal op de site doet.

Onze stylisten

Meld je aan en krijg persoonlijk kledingadvies

Personal Stylist Fleur

Mijn naam is Fleur en ik ben werkzaam als personal styliste. Tijdens mijn opleiding aan Academie Artemis ontwikkelde ik een passie in het combineren van styling en service. Ik kijk welke items er op lange termijn waarde toevoegen aan je garderobe en probeer daarmee een goede én stijlvolle basis te creëren. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar een echt fashion item waarmee je je outfit een unieke twist kan geven.

Personal Stylist Kirstie

Ik ben Kirstie en ik werk al een tijd als personal styliste. De combinatie van mode, styling en het opbouwen van een goede klantrelatie is wat ik het mooiste vind aan mijn vak. Het is de kunst om een goede balans te vinden tussen de smaak van een klant en mijn eigen ideeën over wat ik bij diegene vind passen. Een combinatie van echte eyecatchers en mooie basics is hoe je mijn stijl het beste kunt herkennen.

Personal Stylist Ellen

Mijn naam is Ellen en als personal styliste geeft het mij een enorme voldoening om voor jou de gepaste outfits uit te zoeken. Door de persoonlijke relatie kan ik jouw wensen met mijn eigen inbreng combineren, om zo ook iets vernieuwends samen te stellen. Ik vind het ook leuk om `out of the box‘ te denken en items uit te zoeken die een verrassende, maar aangename wending in je garderobe geven.

Personal Stylist Lisa

Mijn naam is Lisa en ik help je graag met het vinden van dé perfecte outfit. Ik vind het een uitdaging om voor jou een outfit samen te stellen die niet alleen je persoonlijkheid reflecteert, maar waar je je ook prettig in voelt en in straalt. Een goede pasvorm, fijne materialen en ook de juiste kleur zijn hierbij erg belangrijk. Mijn eigen stijl kan ik omschrijven als een mix van minimalistische key items en glinsterende eye-catchers.

 • Verlanglijst
 • Filialen & Openingstijden
 • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement