Online Personal Styling

Personal styling mét het gemak van online shoppen

  • Vertel ons over jezelf

    Waar ben jij naar op zoek en wat zijn jouw maten? Onze stylist neemt telefonisch of per e-mail contact met je op en geeft vrijblijvend stylingadvies op basis van de voorkeuren die jij hebt aangeven.

  • Ontvang een persoonlijk aanbod

    Vervolgens selecteert jouw stylist passende items. Je ontvangt per mail een unieke link naar speciaal voor jou geselecteerde items en outfits. Zo heb je direct een compleet overzicht van de kleding en accessoires die bij jouw stijl passen.

  • Bestel jouw favorieten

    Selecteer op jouw gemak jouw favoriete kledingstukken en accessoires. Je kunt ze meteen bestellen vanuit de unieke link. De volgende dag ontvang je jouw nieuwe outfit(s) thuis.

Onze stylisten

Maak kennis met de personal stylisten van de Bijenkorf

Personal Stylist Fleur

‘Welke items voegen op lange termijn waarde toe aan je garderobe?’ Fleur creëert graag een goede én stijlvolle basis. Tijdens haar studie aan Academie Artemis in Amsterdam ontwikkelde ze haar passie voor styling en goede service. Ze heeft jaren ervaring in het stijlen van heren - van een zakelijke garderobe tot een smart casual look. Een item waarmee je je outfit een unieke twist geeft mag zeker niet ontbreken.

Personal Stylist Lisa

Op zoek naar dé perfecte outfit? Lisa gaat graag de uitdaging aan om outfits samen te stellen die jouw persoonlijkheid reflecteren. Natuurlijk moet jij je goed voelen én stralen in jouw nieuwe outfit. ‘Een goede pasvorm, fijne materialen, maar ook de juiste kleur zijn een must’. Haar eigen stijl omschrijft Lisa als ‘een mix van verschillende invloeden, maar altijd met een klassieke twist’.

Personal Stylist Annick

Als je zelf vindt dat je er goed uitziet, straal je zelfvertrouwen uit. Samen met Annick ga je op zoek naar de perfecte outfit om daarvoor te zorgen. Zelf is ze fan van de Franse stijl: klassiek gecombineerd met de laatste trends of nonchalant gecombineerd met chique items. Accessoires ontbreken bij haar zelden, omdat die net de finishing touch aan een outfit geven.

Personal Stylist Julie

Julie is als styliste begonnen na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Zij luistert altijd naar de wensen van haar klanten en probeert elke keer weer te verrassen met een onverwacht item, een inspirerende set of een out of the box look. Haar persoonlijke stijl laat zich het best omschrijven als Scandinavische nonchalance en een tikkeltje ‘je ne sais quoi’.

Personal Stylist Sophie

Na jarenlang een succesvolle modeblog te hebben gehad, deelt Sophie haar stijl en kennis nu graag op een persoonlijke manier met jou. Het belangrijkste aan een outfit is volgens Sophie dat jij je er fijn en comfortabel in voelt – als je je goed voelt, straal je dat uit. Sophie houdt van mooie basics met trendy eye catchers om de outfit een bijzondere twist te geven.

Meer informatie

Wat is Online Personal Styling?

Houd je van het gemak van online shoppen? Maar vind je het lastig om de juiste kleding te vinden? Het online personal styling team staat voor je klaar, met een unieke selectie aan Bijenkorf artikelen – speciaal voor jou.

Personal Styling is voor iedereen: dames, heren, jong én oud. Maak zo vaak gebruik van deze service als jij wilt. Vind de perfecte outfit voor op het werk , een feestje of op een bruiloft.

Maak kennis met ons team van ervaren stylisten en ontdek onze personal styling service.