Personal Styling

  • Geef je voorkeuren aan bij een van onze stylisten

    Een van onze stylisten neemt per telefoon of mail contact met je op en maakt op basis van jouw smaak, voorkeuren en maten geheel vrijblijvend een persoonlijk stijladvies.

  • Ontvang een overzicht met voor jou gekozen items

    De stylist stuurt je per mail een selectie met artikelen, speciaal voor jou samengesteld.

  • Bestel de gewenste artikelen online

    Kies zelf welke items je wilt aankopen en bestel deze zoals je normaal op de site doet.

Onze stylisten

Maak kennis met de personal stylisten van de Bijenkorf

Personal Stylist Fleur

Mijn naam is Fleur en ik ben werkzaam als personal styliste. Tijdens mijn opleiding aan Academie Artemis ontwikkelde ik een passie in het combineren van styling en service. Ik kijk welke items er op lange termijn waarde toevoegen aan je garderobe en probeer daarmee een goede én stijlvolle basis te creëren. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar een echt fashion item waarmee je je outfit een unieke twist kan geven.

Personal Stylist Kirstie

Ik ben Kirstie en ik werk al een tijd als personal styliste. De combinatie van mode, styling en het opbouwen van een goede klantrelatie is wat ik het mooiste vind aan mijn vak. Het is de kunst om een goede balans te vinden tussen de smaak van een klant en mijn eigen ideeën over wat ik bij diegene vind passen. Een combinatie van echte eyecatchers en mooie basics is hoe je mijn stijl het beste kunt herkennen.

Personal Stylist Ellen

Mijn naam is Ellen en als personal styliste geeft het mij een enorme voldoening om voor jou de gepaste outfits uit te zoeken. Door de persoonlijke relatie kan ik jouw wensen met mijn eigen inbreng combineren, om zo ook iets vernieuwends samen te stellen. Ik vind het ook leuk om `out of the box‘ te denken en items uit te zoeken die een verrassende, maar aangename wending in je garderobe geven.

Personal Stylist Lisa

Mijn naam is Lisa en ik help je graag met het vinden van dé perfecte outfit. Ik vind het een uitdaging om voor jou een outfit samen te stellen die niet alleen je persoonlijkheid reflecteert, maar waar je je ook prettig in voelt en in straalt. Een goede pasvorm, fijne materialen en ook de juiste kleur zijn hierbij erg belangrijk. Mijn eigen stijl kan ik omschrijven als een mix van minimalistische key items en glinsterende eye-catchers.

  • Verlanglijst

Filialen & Openingstijden

Leveren en retourneren

Gratis levering (ma t/m vrij voor 22.00 uur besteld, morgen geleverd)

Levermethode Met account
Leveren PostNL (3,95) gratis
Ophalen UPS Access Point (2,95) gratis
Ophalen in Bijenkorf-filiaal (gratis) gratis

Gratis retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshopbestelling binnen 21 dagen te retourneren.

UPS Access Point gratis
Bijenkorf-filiaal gratis

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al accounthouder? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis levering.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl