Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Profuomo

Het vakmanschap van Profuomo stamt uit 1934 en hoewel de technieken veranderd zijn, is het vakmanschap gebleven. In de Profuomo collectie ontdek je de ultieme balans tussen comfort en kwaliteit.

Profuomo

337 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
337 artikelen

PROFUOMO BIJ DEBIJENKORF.BE

Kledingstukken van Profuomo worden gemaakt door de beste wevers van Italië, met de beste ruwe materialen. Italiaans, klassiek design in een modern jasje vind je in het assortiment Profuomo bij de Bijenkorf. Van de populaire Profuomo overhemden tot fijngebreide pullovers.

STIJLVOLLE PROFUOMO OVERHEMDEN, TRUIEN EN BROEKEN VOOR HEREN

Het assortiment van Profuomo voor heren is een prachtig voorbeeld van een assortiment dat een perfecte balans tussen klassieke kledij en trends kent. Je vind in het assortiment bijvoorbeeld de bekende Profuomo overhemden voor heren. Deze overhemden staan bekend om de uitstekende kwaliteit en komen in diverse kleuren en texturen. Onder zo’n overhemd draag je erg stijlvol een van de Profuomo broeken voor heren. De klassieke chino’s en eigentijdse jeans van Profuomo zijn van sterke kwaliteit en kun je op een nette maar ook op een moderne manier stylen. Ook de Profuomo truien voor heren zijn geliefde producten. Deze veelal fijngebreide pullovers zijn verkrijgbaar in een scala aan verschillende kleuren, dus voor iedereen en elke outfit kun je de geschikte pullover kiezen.

HET ITALIAANSE PROFUOMO: EEN PROCES VAN TOEWIJDING, AANDACHT EN PASSIE

Het Italiaanse modehuis is een echt familiebedrijf. Het werd in 1934 ter wereld gebracht door kleermaker Heinz Michaelis met het duidelijke doel om kleding van hoge kwaliteit te maken in een passievol proces. Toewijding en speciale aandacht zijn belangrijke elementen in dit proces en zorgen ervoor dat kledingstukken van Profuomo een doordachte ontwikkeling hebben ondergaan. Tegenwoordig is Profuomo sterk gemoderniseerd, maar blijft het trouw aan de origine. Profuomo is een innovatief merk, maar traditie blijft een belangrijke rol spelen. Nog steeds worden kledingstukken van profuomo met passie en aandacht gecreëerd.