Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rituals

Het idee is simpel: verander je dagelijkse routines in bijzondere verwenmomenten door mooie luxe producten. Dat is waar het bij ons om draait; weer even stilstaan bij de kleine dingen in het leven en het verrijken met een vleugje luxe. Die passie vind je terug in al onze producten.
  • Home
  • arrow-small__rightRituals

Rituals

328 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
328 artikelen

Rituals bij deBijenkorf.be

Rituals Cosmetics is geïnspireerd door oude kennis en tradities uit diverse Aziatische culturen. Het doel van Rituals is om luxe over te dragen door middel van home- en bodyproducten. Bekijk de Rituals Wonen collectie voor ontspannende Rituals geurstokjes en rustgevende Rituals geurkaarsen, maar ook de Rituals verzorgingsproducten voor hem en haar zijn erg populair. Op zoek naar een cadeau? Een Rituals geschenkset is altijd een goed idee.

Rituals is er voor dames en heren

Iedereen verdient het om zichzelf te trakteren op heerlijke verzorgingsproducten. Vandaar dat Rituals naast een damescollectie ook een herencollectie in het leven heeft geroepen. In het assortiment van de Bijenkorf vind je onder andere Rituals verzorgingsproducten voor dames. De perfecte locatie om op zoek te gaan naar jouw favoriete geur. Ook zal je bij de Bijenkorf Rituals cosmetica voor heren tegenkomen. Daar kan je onder andere lotions en heerlijke eau de parfums vinden.

De Rituals verzorgingssets

De verzorgingssets van Rituals zijn het ideale product om cadeau te doen. Heb jij binnenkort een feestje en zoek je een mooi cadeau om vrienden, familie en geliefden mee te verrassen? Dan zijn Rituals verzorgingssets een echte aanrader. Met het ruime assortiment aan Rituals pakketten is er keuze genoeg. Kies de juiste kleur of geur die past bij de persoon aan wie je het cadeau geeft, en verblijd diegene met een prachtig ingepakte Rituals geschenkset. Veel plezier met geven!