Samsonite

Iedereen kent ondertussen de bekende Cosmolite koffer van Samsonite, maar wist je al dat het merk nog veel meer items verkoopt? Naast koffers bestaat het assortiment uit ultra lichte rugzakken, laptoptassen en schoudertassen. Samsonite was een van de eerste bagagemerken en is nog steeds erg populair vanwege zijn topkwaliteit.
  • Home
  • arrow-small__rightSamsonite

Samsonite

346 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
346 artikelen

SAMSONITE BIJ DEBIJENKORF.BE

Van heuptassen tot grote koffers: Samsonite is het juiste adres voor welke tas of koffer dan ook. Het merk werd in 1910 opgericht en is dus al decennia een belangrijk merk in de reis- en tassenwereld.

DE POPULAIRE EN BETROUWBARE KOFFERS VAN SAMSONITE

Van kleine trolleys voor de handbagage tot grote koffers voor grote reizen: het assortiment van Samsonite is ongekend groot en gevarieerd. In het assortiment koffers van Samsonite vind je spinners (4 wielen) en trolleys (2 wielen) in alle soorten en maten en van allerlei materialen, zodat je de koffer kunt kiezen die perfect past bij de reis die je wilt maken. Stijlvol, veilig en gemakkelijk reizen doe je ongetwijfeld met een koffer van Samsonite!

RUGTASSEN, LAPTOPTASSEN EN CROSSBODYTASSEN VAN SAMSONITE

In het assortiment Samsonite tassen voor heren en Samsonite tassen voor dames is er een grote keuze aan tassen. Je vindt er een grote collectie rugtassen in verschillende prijsklassen: rugtassen voor meer avontuurlijke reizen, en simplistische rugtassen voor alledaagse activiteiten, zoals werk en school. Ook vind je er een groot assortiment laptoptassen voor laptops in verschillende maten, zodat je je laptop stijlvol en gemakkelijk kunt meenemen. Daarnaast vind je in het assortiment een aantal crossbodytassen. Deze tassen zijn stijlvol en bevatten een tabletvak voor een tablet of iPad van 9.7 inch.