SANDRO

Het Franse Sandro is een modemerk dat zowel luxueus als toegankelijk is. Het merk is niet bang van kleurgebruik en originele ontwerpen: van felblauwe plissé A-lijn rokken voor vrouwen tot denim jassen met camouflageprints voor mannen. De collectie is zo veelzijdig dat je er zowel zakelijke kledij als casual looks vindt.
  • Home
  • arrow-small__rightSandro

Sandro

587 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
587 artikelen

Sandro bij de Bijenkorf.be

Sandro Paris weet de exacte balans te vinden tussen masculien en feminien. De damesmode van Sandro uit de hand van Evelyne Chétrite tonen Parijse elegantie, maar zijn ook zeer toegankelijk voor een stedelijke casual kledingkeuze. De ontwerpen van de collectie herenmode van Sandro zijn ontworpen door de zoon van Evelyne, Ilan. Sinds 2008 ontwerpt hij chique mode in gemoderniseerde vintage stijlen voor heren. Samen maken zij Sandro tot een van de meest vooruitstrevende modemerken van het huidige moment.

Luxueuze en smaakvolle mode van Sandro Paris

Elk seizoen is een nieuwe ready-to-wear collectie van Sandro verkrijgbaar. Tot de dag van vandaag zijn de Marokkaanse roots van de oprichtster een inspiratiebron voor kleurrijke mode met een elegant een stijlvolle finishing touch. Strakke lijnen en zachte kleuren zijn in de zomercollectie terug te vinden en wanneer de donkere maanden van het jaar aanbreken zijn aardetinten verwerkt in warme truien en jassen. De eenvoud, hoge kwaliteit en subtiele details maken Sandro tot een echt luxueus modelabel. Ook schoenen van Sandro, waaronder sportieve sneakers, en de prachtige Sandro tassen voor dames zijn zo tijdloos ontworpen dat zij nog vele jaren onderdeel zullen zijn van het modebeeld.