menu

SANDRO

Het Franse Sandro is een modemerk dat zowel luxueus als toegankelijk is. Het merk is niet bang van kleurgebruik en originele ontwerpen: van felblauwe plissé A-lijn rokken voor vrouwen tot denim jassen met camouflageprints voor mannen. De collectie is zo veelzijdig dat je er zowel zakelijke kledij als casual looks vindt.

Sandro

566 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 566 artikelen
48 van 566 gezien

Sandro bij de Bijenkorf.be

Sandro Paris weet de exacte balans te vinden tussen masculien en feminien. De damesmode van Sandro uit de hand van Evelyne Chétrite tonen Parijse elegantie, maar zijn ook zeer toegankelijk voor een stedelijke casual kledingkeuze. De ontwerpen van de collectie herenmode van Sandro zijn ontworpen door de zoon van Evelyne, Ilan. Sinds 2008 ontwerpt hij chique mode in gemoderniseerde vintage stijlen voor heren. Samen maken zij Sandro tot een van de meest vooruitstrevende modemerken van het huidige moment.

Luxueuze en smaakvolle mode van Sandro Paris

Elk seizoen is een nieuwe ready-to-wear collectie van Sandro verkrijgbaar. Tot de dag van vandaag zijn de Marokkaanse roots van de oprichtster een inspiratiebron voor kleurrijke mode met een elegant een stijlvolle finishing touch. Strakke lijnen en zachte kleuren zijn in de zomercollectie terug te vinden en wanneer de donkere maanden van het jaar aanbreken zijn aardetinten verwerkt in warme truien en jassen. De eenvoud, hoge kwaliteit en subtiele details maken Sandro tot een echt luxueus modelabel. Ook schoenen van Sandro, waaronder sportieve sneakers, en de prachtige Sandro tassen voor dames zijn zo tijdloos ontworpen dat zij nog vele jaren onderdeel zullen zijn van het modebeeld.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl