Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Secrid

De oprichters van Secrid vonden zelf nergens hun zin, dus besloten ze te starten met een eigen label. Ze haalden inspiratie uit het idee dat een normale portemonnee niet meer geschikt is voor al onze bankkaarten. Daar zijn unieke kaarthouders uit ontstaan die beschikbaar zijn in allerlei kleuren en stoffen.

Secrid

115 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
115 artikelen

Secrid bij deBijenkorf.be

Bescherm jij jouw waardevolle spullen met Secrid? Het merk van Nederlandse bodem ontwerpt sinds 2009 de meest stijlvolle kaarthouders en portefeuilles. Door een industriële ontwerp te combineren met de opbergwensen van nu zijn de Secrid kaarthouders en portefeuilles voor dames en heren ontstaan. Ontdek iedere Secrid kaarthouder en portefeuille in onze online wereld en bescherm kaarten, geld en privacy.

Secrid portefeuilles voor heren als zakelijk accessoire

Het fijne aan de collectie van Secrid is dat er van alle type portefeuilles een kleur te vinden is die bij jou past. Noem je favoriete kleur op en er zal een grote kans zijn dat de collectie van Secrid deze aanbiedt. In de collectie van Secrid voor heren kom je vele kaarthouders tegen in het blauw, zwart en bruin. Deze zijn veelal gemaakt van leer. Ideaal om mee te dragen als zakelijk accessoire. De Secrid portefeuilles voor heren zijn te vinden met en zonder muntgeldvakje. Het is, net als de kleur en het materiaal, zoals jij prefereert!

Kaarthouders van Secrid voor dames in alle kleuren van de regenboog

In de collectie van Secrid voor dames zal het direct opvallen dat de kaarthouders niet alleen klassieke uitvoeringen kent, maar ook bomvol details kan staan. In de collectie van Secrid portefeuilles voor dames vind je dus zeker de zwarte, bruine en blauwe kaarthouders, maar je zal ook zachte kleuren tegenkomen. Enerzijds kan er dus businesswise een portefeuille worden gekozen, maar anderzijds kan ook een fashion statement worden gemaakt. Neem de kaarthouders van leer met bloemendetails, zoals de Stitch, Laser Magnolia en Ornament. Of geef je sterke uitstraling nog meer dimensie met de rode Secrid portefeuilles voor dames.