Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Serax

Serax werkt continu samen met toonaangevende designers om vernieuwing en creativiteit te garanderen. Het merk begon met het maken van stijlvolle bloempotten en vazen. Tegenwoordig bestaat de collectie uit verschillende woonaccessoires, serviezen en klein meubilair met een eigenzinnig design.

Serax

820 artikelen
Filter & sorteer
820 artikelen

Serax bij deBijenkorf.be

Designlabel Serax uit Antwerpen ontwerpt unieke interieur-, woonaccessoires en serviezen met persoonlijkheid. Hiervoor werkt Serax uitsluitend samen met gepassioneerde designers van over de gehele wereld. De collecties weerspiegelen de belangrijkste waarden, namelijk vernieuwing en een toegankelijk design.

Unieke woonaccessoires en serviezen van Serax

In het online assortiment van de Bijenkorf kun je terecht voor een gevarieerd aanbod aan onder andere de unieke serviezen en woonaccessoires van Serax. De woonaccessoires zijn verkrijgbaar in talloze stijlen waardoor er voor iedereen een bijzonder item te vinden is dat goed in het interieur tot zijn recht komt. Van speelse cactus vazen tot aan moderne bloempotten en van minimalistische fruitschalen tot aan hoezen voor vazen met een traditioneel Aziatisch tintje. Sla ook zeker niet de collectie Serax serviezen over voor eigentijds en robuust servies van keramiek, aardewerk en porselein.

Serax servies van Pascale Naessens

Voormalig Belgisch model, huidig presentatrice en tv-kokkin Pascale Naessens is de samenwerking aangegaan met Serax en heeft een prachtige servieslijn ontworpen. De lijn heet Pure by Pascale Naessens en bestaat onder andere uit borden, schalen, bestek en glazen. De serviezen hebben een natuurlijke, aardse uitstraling en komen in verschillende stijlvolle kleurtinten. Dankzij de organische lijnen en kleine imperfecties in het keramiek en aardewerk doen de serviezen hun naam eer aan. Met het Serax servies van Pascale Naessens creëer je een warme en uitnodigende tafelsetting.