Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Smeg

Het Italiaanse merk Smeg brengt al ruim 70 jaar smaakvolle keukenapparatuur op de markt, met de grootste aandacht voor functie en vorm. De producten van Smeg ademen elegantie en stijl. Of je nu kiest voor een Smeg waterkoker of een Smeg keukenmachine, je haalt gegarandeerd een echte eyecatcher in huis.

Smeg

118 artikelen
Filter & sorteer
118 artikelen

Smeg bij deBijenkorf.be

Smeg staat voor technologie met stijl. De apparaten van Smeg zijn ontworpen volgens de iconische retro jaren ’50 stijl, waar het merk bekend om staat. En als je eenmaal één huishoudelijk apparaat met die prachtige ronde vormen en levendige kleurtjes hebt aangeschaft, wil jij een heel aanrecht vol! Gelukkig bieden we bij deBijenkorf.be een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur van Smeg. Kies voor een Smeg koffiezetapparaat, keukenmachine of waterkoker en mix en match er op los met de levendige kleuren.

Smeg keukenapparatuur: design én functionaliteit

Bij deBijenkorf.be vind je de hoogwaardige keukenapparatuur van Smeg, zoals de Smeg keukenmachines of broodroosters, in levendige kleuren. Echte koffieklanten kunnen zich verzotten op de Smeg koffiemachines: van filterkoffiezetapparaten tot espresso machines. Daarnaast zijn de Smeg waterkokers erg populair – deze zijn niet alleen zeer efficiënt, maar ook prachtig ontworpen. Precies zoals je van het merk gewend bent! Kies jij voor een rode waterkoker of ga je liever voor een pastel groen ontwerp? Er is een kleur voor ieder interieur.

Waar komt Smeg vandaan?

Het iconische merk Smeg is Italiaans, en is in 1948 door Vittorio Bertazzoni opgericht in Guastalla, vlakbij Reggio Emilia. De Italiaanse identiteit is evident in hun toonaangevende assortiment. Van Smeg broodroosters tot blenders – alles wordt tot leven gebracht met inventieve elegantie en creativiteit en heeft de “Made in Italy” kwaliteit!

Wat is een Smeg kettle?

Onder de kleine huishoudelijke apparatuur van Smeg zijn de waterkokers grote favorieten. De iconische Smeg waterkokers komen in een 50’s retro design met een grote variatie aan kleuren. De waterkokers zijn niet alleen blikvangers, maar zijn ook snel, veilig en betrouwbaar en van allerlei gebruiksgemakken voorzien, zoals temperatuurregelaar en 360 graden draaivoet.