Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Studio AR by ARMA

Studio AR by ARMA levert een moderne en veelzijdige van dag tot nacht garderobe, voor de moderne modeliefhebber. Een kenmerkende stijl van zelfverzekerd gemak en hoge kwaliteit zorgt voor subtiele, tijdloze items.

STUDIO AR by Arma

45 artikelen
Filter & sorteer
45 artikelen
45 van 45 gezien

Studio AR by ARMA bij deBijenkorf.be

Het modemerk Studio AR werd opgericht in 2019. De focus van het bedrijf ligt op het ontwerpen van vrouwelijke en stoere kleding die je altijd en overal kan dragen. Het bedrijf is een dochterbedrijf van het modemerk ARMA, een familiebedrijf die opgericht werd in 1985. Studio AR wil vrouwen inspireren om meer zelfvertrouwen te hebben en zich opperbest te voelen. De collecties van Studio AR stralen zelfvertrouwen en stijl uit. De tijdloze stukken kan je keer op keer opnieuw combineren. Bekijk de gehele collectie van Studio AR by ARMA online via deBijenkorf.be.

De mooiste items van Studio AR by ARMA

Het populaire merk Studio AR by ARMA heeft haar bekendheid te danken aan prachtige mode van hoogwaardige kwaliteit. Kies tussen verschillende mooie items in diverse materialen als Studio AR jassen van leer, schapenleer, wollen jassen van Studio AR, teddy of lamsleer. Ga voor een stijlvolle mantel in diverse kleuren en stoffen. De tussenjassen van Studio AR zijn ideaal voor een stijlvolle avond uit. Of kies je liever voor een gecentreerde trenchcoat om jouw outfit compleet te maken? Er is voor elke dame keuze genoeg!