Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam Tiffany & Co.

Al meer dan 175 jaar staat Tiffany & Co. synoniem voor luxe en stijl. Daarnaast brengen zij met hun collecties zelfexpressie, passie en optimisme over. De Bijenkorf bezoekers kunnen vanaf nu kennis maken met de verschillende collecties van het wereldberoemde sieradenmerk.

Je vindt de bekende collecties als Tiffany T, Elsa Peretti en Paloma Picasso terug in het assortiment. De herfst 2017 campagne staat in het teken van individualisme en zelfexpressie. Gezichten als Zoë Kravitz, Elle Fanning en Annie Clarck versterken de campagne met hun eigen stijl en visie.

Collectie in onze winkels

Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam vind je de sieraden van Tiffany & Co.

Bekijk winkelinformatie
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl