TOM FORD

TOM FORD straalt een en al glamour en moderne luxe uit. Dit Amerikaanse luxemerk shop je alleen bij de Bijenkorf en is hét adres als je op zoek bent naar een unieke geur of de mooiste make-up.
  • Home
  • arrow-small__rightTOM FORD

TOM FORD

130 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
130 artikelen

Tom Ford bij deBijenkorf.be

In de online shop van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment van Tom Ford. Tom Ford, een zeer bekend en gerenommeerd designer, heeft een prachtige collectie luxe producten. Van Tom Ford zonnebrillen voor dames en Tom Ford zonnebrillen voor heren tot luxe Tom Ford make-up voor dames. En laten we de parfums van Tom Ford niet vergeten! Zalige damesparfums van Tom Ford met hoogwaardige ingrediënten als oud hout en rum. Daarnaast wordt ook de man niet vergeten, en zijn er verrukkelijke herengeuren van Tom Ford en zelfs make-up voor heren van Tom Ford verkrijgbaar.

Over Tom Ford

Tom Ford was verantwoordelijk voor de rebranding van Gucci in de jaren ’90. Dankzij Tom Ford groeide Gucci uit tot een van de grootste luxury brands. Tom Ford richtte in 2005 zijn eigen merk op en niet veel later bracht hij een cosmetica en make-up lijn voor zowel dames als heren uit. Je kunt Tom Ford ook letterlijk in huis halen. Er zijn luxe geurkaarsen van Tom Ford verkrijgbaar in diverse zalige geuren.