Tom Ford

Amerikaanse designer Tom Ford maakte naam bij Gucci, wat hij in ruim 10 jaar heeft doen transformeren in het grootste en winstgevendste luxemerk ter wereld. Ook bij Yves Saint Laurent heeft Tom Ford zijn sporen achtergelaten, waarna hij in 2005 aankondigde zijn eigen label te beginnen.

Elke collectie bestaat uit moderne designs die de kenmerkende stijl van Tom Ford uit weten te dragen: vrouwelijk, sexy en glamourous. Dat Tom Ford in echt alle opzichten vernieuwend blijft, bewijst hij deze keer door zijn herfst- en wintercollectie pas in september de catwalk op te sturen.

collectie in onze winkels

De collectie van Tom Ford vindt u in de Bijenkorf Amsterdam. De collectie bestaat uit lederwaren, damesmode, damesschoenen, zonnebrillen en cosmetica.

Amsterdam
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl