Truien

Een vraag die we ons vaak genoeg stellen is of we nu nog een trui moeten kopen als de lente eraan zit te komen. Net zoals in de winter is een trui een perfect item om in je kleerkast te hebben tijdens de zomermaanden. De Bijenkorf biedt truien voor de koude winterdagen en de luchtige lente -en zomerdagen. Ontdek hier al het moois!

Truien bij deBijenkorf.be

Een trui is een heel veelzijdig item om in je kast te hebben. Ook al denken we bij een trui vaak aan een koude winteravond bij de open haard, het is ook het ideale stuk om te combineren met een leuke jeans of met verschillende laagjes. De Bijenkorf biedt dames, heren en kindertruien in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Zo kan jij een trui aan bij iedere gelegenheid, in warme en koude temperaturen! Wij zijn alvast fan!

Hoodies voor een ultiem comfort

Zowel herentruien als dames- en kindertruien zijn leuk voor zowel zomer als winter. Deze truien zijn een must-have voor dagje bankhangen omdat ze comfortabel en zacht zijn. Geen zin om veel tijd aan je outfit te besteden? Draag dan een leuke hoodie op een jeans of kostuumbroek en combineer het met een leuke coltrui. Zo zie jij er urban en trendy uit in een handomdraai. Je vindt leuke truien van Nike, In Gold We Trust op de Bijenkorf.

Truien trends

De laatste seizoenen zijn laagjes een terugkomende trend. Hierbij combineer je een leuke coltrui met een oversized trui. Daarnaast kan een coltrui ook dienen voor een zakelijke en casual look door het te dragen met een kostuum of een leuke jeans. Ook de ballonmouw is een trend waar wij helemaal weg van zijn. Een colourblocking trui met een opvallende mouw is het perfecte stuk om trendy te zijn. In de winter zijn kabeltruien en gebreide truien helemaal in. Tijdens de zomer kan je gaan voor een dunner truitje van een katoenstof. Kijk hier naar damestruien voor meer inspiratie.