Valentino

Het Italiaanse modemerk Valentino staat naast zijn Haute Couture ook bekend om zijn Prêt-à-porter collecties. Het meest iconische kernmerk? Zeker en vast de Rockstud-lijn: schoenen en tassen met studs in verschillende groottes, types en kleuren.
  • Home
  • arrow-small__rightValentino

Valentino

136 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
136 artikelen

Valentino bij debijenkorf.be

Valentino is een van de voornaamste Italiaanse modehuizen. Het merk is natuurlijk geroemd om de prachtige galajurken in karakteristiek Valentino rood, maar ook de Rockstud sneaker is een echte klassieker. Naast de Rockstud sneaker vind je in de online wereld van de Bijenkorf ook veel luxe tassen en schoenen die gesierd zijn met de iconische Valentino studs. Wat dacht je van de Rockstud pumps, sandalettes en crossbodytassen voor dames en Rockstuds poolslides voor heren.

Camouflage print van Valentino

Naast de studs is ook de camouflage print karakteristiek voor het merk Valentino. Deze print komt onder andere terug in de Rockrunner sneaker en de Bounce sneakers voor heren van Valentino. Ook op de T-shirts van Valentino voor heren en dames komt deze print veelvuldig voor. Ben je niet zo van de studs en prints? Dan is de Open sneaker echt iets voor jou! Deze sneaker, vervaardigd uit kalfsleer, heeft een prachtig minimalistisch design met een sprekend kleurdetail.