menu

Valentino

Het Italiaanse modemerk Valentino wordt gekenmerkt door luxueuze en elegante items. De collecties onderscheiden zich van anderen door het gebruik van unieke details als studs, kleuren en prints.

157 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 157 artikelen
48 van 157 gezien

Het Italiaanse modemerk Valentino wordt gekenmerkt door luxueuze en elegante items. De collecties onderscheiden zich van anderen door het gebruik van unieke details als studs, kleuren en prints.

Valentino bij debijenkorf.be

Valentino is een van de voornaamste Italiaanse modehuizen. Het merk is natuurlijk geroemd om de prachtige galajurken in karakteristiek Valentino rood, maar ook de Rockstud sneaker is een echte klassieker. Naast de Rockstud sneaker vind je in de online wereld van de Bijenkorf ook veel luxe tassen en schoenen die gesierd zijn met de iconische Valentino studs. Wat dacht je van de Rockstud pumps, sandalettes en crossbodytassen voor dames en Rockstuds poolslides voor heren.

Camouflage print van Valentino

Naast de studs is ook de camouflage print karakteristiek voor het merk Valentino. Deze print komt onder andere terug in de Rockrunner sneaker en de Bounce herensneaker van Valentino. Maar ook op de T-shirts van Valentino voor heren en dames komt deze print veelvuldig voor. Ben je niet zo van de studs en prints? Dan is de Open sneaker echt iets voor jou! Deze sneaker, vervaardigd uit kalfsleer, heeft een prachtig minimalistisch design met een sprekend kleurdetail.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl