Samen is het magisch Chocoladefestijn

Laat je verleiden door de heerlijke chocolade van onze topmerken en natuurlijk onze eigen meesterbanketbakker

Chocolade

Van handgemaakte chocoladeletters, tot champagne-truffels en met karamelgevulde bonbons: bij de Bijenkorf vind je een brede selectie van de lekkerste chocolade!

278 artikelen
  • Chocoladeletters
  • Kerst chocolade
Filter & sorteer
278 artikelen
48 van 278 gezien

Van handgemaakte chocoladeletters, tot champagne-truffels en met karamelgevulde bonbons: bij de Bijenkorf vind je een brede selectie van de lekkerste chocolade!

Chocolade bij deBijenkorf.be

Verwen je geliefde of natuurlijk jezelf met chocolade uit ons assortiment. Bij de Bijenkorf vind je chocolade in de lekkerste varianten. Zo komen merken als Tony’s Chocolonely, Goldkenn en natuurlijk de Meesterbanketbakker van de Bijenkorf met prachtige chocolade-creaties. Ga je voor zeezout en karamel-truffels? Of kies je voor een handgemaakte vegan chocoladeletter met bladgoud? Waar je ook voor kiest: chocolade uit onze selectie wordt altijd op prijs gesteld.

Ontdek het verleidelijke chocolade-aanbod in onze online shop!

Ons verleidelijke chocolade-assortiment bestaat uit verschillende chocoladesoorten: van puur tot melk en witte chocolade. Romige chocolade worden daarbij gecombineerd met bijpassende ingrediënten als zeezout, karamel, koffie en kokos. Zo vind je verschillende chocolade van Tony’s Chocolonly waarbij je heerlijke combinaties tegenkomt. Ook chocolade van Charbonnel-et-walker vind je in verschillende smaken. Daarnaast zijn deze producten ook nog eens mooi verpakt en daarom leuk om cadeau te doen: zoals de Charbonnel-et-walker Champagne chocoladetruffels. Wil je jouw geliefde met een andere smaken? Bekijk dan de gevarieerde cadeaupakketten: met de lekkerste chocolade-soorten!