HKliving wonen

HKliving is het eclectische woonmerk dat zijn inspiratie uit het verleden haalt. Momenteel grijpt HK Living terug naar de jaren ’70 en ’80 en de Memphis style. Kies jij voor het retro servies met een prachtig kleurverloop of ga jij voor luxe kussens in warme kleurtinten? Met HKliving krijgt jouw interieur een boost!

192 artikelen
  • Baden & douchen
  • Huishouden
  • Koken & tafelen
  • Meubels
  • Verlichting
  • Woonaccessoires
Filter & sorteer
192 artikelen
48 van 192 gezien

HKliving is het eclectische woonmerk dat zijn inspiratie uit het verleden haalt. Momenteel grijpt HK Living terug naar de jaren ’70 en ’80 en de Memphis style. Kies jij voor het retro servies met een prachtig kleurverloop of ga jij voor luxe kussens in warme kleurtinten? Met HKliving krijgt jouw interieur een boost!

HKliving bij debijenkorf.be

Bij het woonmerk HK Living viert nostalgie hoogtij. Het merk grijpt terug naar het verleden, maar dan met een eclectische twist. De serviescollectie van HKliving is duidelijk geïnspireerd op de jaren ’70. De HKliving borden, kommen, mokken en schalen zijn vervaardigd uit keramiek en afgewerkt met een reactieve zuurlaag. Hierdoor ontstaat een prachtig natuurlijk kleurverloop. Dankzij de warme aardse kleuren als bruin, mosgroen en okergeel heeft het servies een retro look. Deze kleuren komen ook terug in de glazen van HKliving waardoor deze prachtig combineren met het HKliving servies. Of ga jij voor opscheplepels van hout en een kom van kokosnootschil? Deze zijn helemaal in lijn met de huidige botanische interieurtrend.

De meubels van HKliving

Ook de meubelcollectie draait om de jaren ’70 met de nadruk op natuurlijke materialen. Rattan stoelen zijn weer helemaal terug van weggeweest en dus ook te verkrijgen bij HKliving. De locker kasten van HKliving zijn zeer praktisch en geven een stoere industriële twist aan je interieur. Ook invloeden van de Memphis stroming zijn duidelijk terug te vinden in de meubelcollectie van HKliving. Deze postmoderne beweging uit de jaren ’80 is een eclectische samensmelting van verscheidene moderne stromingen. Speels, kleurrijk en humoristisch zijn kenmerken van de Memphis style die ook goed binnen het signatuur van HKliving passen.

De woonaccessoires van HKliving zijn een stijlvolle toevoeging aan je interieur

Kussens kunnen niet in je interieur ontbreken als jij een huiselijke en gemoedelijke sfeer wilt neerzetten. De kussens van HKliving zijn uitgevoerd in warme bruintinten afgewisseld met poppend oranje en rood en passen werkelijk bij ieder interieur. Daarnaast biedt het merk ook kunstzinnige objecten waarmee jij kan laten zien dat je smaak hebt! Kies voor een eigenzinnig schildpadschild of ga voor een fotolijst met insecten van messing. Zo leuk jij ook je kale wanden op!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl