Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kantoor - en studeerkamer inrichting

Een stijlvol ingericht kantoor of studeerkamer werkt motiverend en maakt je gelukkiger wanneer je uren achter je computer zit. Nu we steeds meer thuiswerken, is een mooi ingericht kantoor een must. In het aanbod wonen bij de Bijenkorf vind je alles om van je thuiswerkplek een rustgevende en modieuze kamer te maken waar jij zonder stress achter je bureau kan zitten.

Kantoor- en studeerkamer inrichting bij deBijenkorf.be

Bij de Bijenkorf vind je alles wat je nodig hebt om je kantoor of studeerkamer stijlvol, modern en inspirerend in te richten. Werken in een omgeving die er netjes en doordacht uitziet, zorgt voor een concentratieboost. Daarbij is het van belang dat je bureau er niet alleen mooi uitziet maar ook comfortabel is als je vanuit huis werkt. In het aanbod woonaccessoires vind je een diverse collectie decoratie-accessoires om je kantoor of studeerkamer mee op te fleuren. Van fotolijsten tot sierkussens, met enkele leuke interieurspullen maak jij van je bureau een inspirerende werkplek.

Handige bureau-accessoires en kleurrijke meubels voor je kantoor

Je kantoor of studeerkamer is vaak één van de kleinste kamers in je huis of appartement. Om de ruimte optimaal te gebruiken, vind je bij de Bijenkorf bureau-accessoires en meubels waarmee je op diverse manieren je kantoor kan inrichten. Van functionele opbergkasten tot elegante bijzettafels, met de juiste designkeuzes kan jij je de hele dag door optimaal concentreren. Het feit dat een moderne vaas of kunstzinnige poster de achtergrond van je zoom-meeting iets chiquer maakt, is mooi meegenomen.

Tips om je kantoor netjes en rustgevend in te richten

Werken in een opgeruimd kantoor boost je productiviteit en met de juiste kantoor of studeerkamerinrichting geniet jij dagelijks van de voordelen van een clean desk policy. Bij de Bijenkorf vind je in de categorie opbergen een uitgebreid aantal mogelijkheden om te voorkomen dat je post-its, elektronica en dossiers overal rondslingeren. Toonaangevende designmerken zoals Ferm living, Umbra en Hay bewijzen dat je een kantoor op een moderne en functionele manier kan inrichten die niet saai of eentonig oogt. Een proper kantoor of studeerkamer is nog maar de eerste stap naar een rustgevende thuiswerkplek. Met een tafellamp of vloerlamp uit ons aanbod verlichting of een klimaatbeheerser van Dyson breng jij de sfeer in je thuiswerkplek naar een hoger niveau. Zo worden zelfs de meest hectische werkdagen iets minder overweldigend.