Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Woonkamer inrichting

Richt je woonkamer in volgens je eigen stijl met decoratie items uit het online aanbod bij de Bijenkorf. Met de mooiste verlichting, wanddecoratie of meubels zorg je ervoor dat je woonkamerinrichting in het oog springt. Bekijk de huishoudelijke apparatuur van merken zoals Dyson en zo zal je living er proper en spik en span uitzien.

Nieuwe collectie

Van prachtige serviezen tot bijzondere woonaccessoires en elektronica: creëer een stijlvol interieur met items uit onze nieuwe collectie

Woonkamer inrichting bij deBijenkorf.be

Zeg een saaie woonkamerinrichting vaarwel met de woonaccessoires uit het online aanbod bij de Bijenkorf. Om de inrichting van je living een update te geven, hoef je geen muren te slopen. Met een paar kleine investeringen voelt het interieur van je woonkamer fris en nieuw aan. Creëer je eigen galerij met een print of poster uit het aanbod wanddecoratie. Of wat dacht je van sfeervolle verlichting? Enkele weloverwogen lichtpunten geven je woonkamer een warm en uitnodigend gevoel. De mooiste decoratiestukken uit het online aanbod wonen bij de Bijenkorf zorgen ervoor dat je woonkamer er altijd Pinterestwaardig uitziet.

Decoreer je woonkamer volgens de laatste interieurtrends

Bij de Bijenkorf vind je meubels, tapijten, spiegels om zo je woonkamer volgens je eigen stijl te decoreren. Door te mixen en matchen geef jij je interieur een hoogstpersoonlijke toets. Van de essentials tot leuke hebbedingen, laat je inspireren en kom steeds thuis in een woonkamer die aanvoelt als jouw plek.

Opgeruimd staat netjes met onze huishoudelijke apparaten

Een nette woonkamerinrichting draagt bij tot een gevoel van rust. Zelfs al ben je geen Marie Kondo van de lage landen, met een beetje organisatie geraak je al een eind. In het online aanbod huishoudelijke apparatuur bij de Bijenkorf vind je merken zoals Dyson en Duux die ervoor zorgen dat je woonkamer er netjes uitziet. Hun producten zijn één voor één stijlvol ontworpen dus als je ze toch eens laat slingeren dan hoef je je er niet voor te schamen.