Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Decoratie

Met de woondecoratie uit de webshop van de Bijenkorf maak van je huis een thuis. Van gouden fotokaders en spiegels tot prachtige sierkussen en wanddecoratie van Ixxi. Met de woondecoratie uit de webshop van de Bijenkorf maak je een woning nog meer een eigen plek.

250 artikelen
  • Deurmatten
  • Ornamenten
  • Glasbollen en -figuren
  • Deurknoppen
  • Hangers
  • Sneeuwbollen
Filter & sorteer
250 artikelen

Met de woondecoratie uit de webshop van de Bijenkorf maak van je huis een thuis. Van gouden fotokaders en spiegels tot prachtige sierkussen en wanddecoratie van Ixxi. Met de woondecoratie uit de webshop van de Bijenkorf maak je een woning nog meer een eigen plek.

Woondecoratie bij deBijenkorf.be

De inrichting van een huis zegt iets over een persoonlijkheid. Bedenk maar eens wat je als stylist van je eigen woning allemaal kan doen met decoratie! Sommige mensen houden van bont, kleurrijk of glimmend. Zij gaan voor echte blikvangers. Andere types kiezen voor enkele rustige items en zijn ingetogen qua stijl. Bij de Bijenkorf vind je voor ieder type mens wat wils. Neem een kijkje tussen de decoratieve woonitems van verschillende topmerken als Normann Copenhagen, Hay en iittala

Zoek je een presentje voor een verjaardag, afscheid, of bruiloft? Met een beeldje, presse-papier en plant kun je een persoonlijk verhaal vertellen. Schrijf een mooi verhaal op een kaart of geef een kleine speech. Het zijn aandenkens, memorabele stuks in huis waar je met plezier naar kunt terug kijken en die herinneren aan een periode. Of je nu iets geeft aan een vriend of een zakelijke relatie, naak van een huis of kantoor een klein museum met de juiste decoratie.

Wanddecoratie van Ixxi

Het wanddecoratie kliksysteem van Ixxi werkt met kruisjes en stekers waar je panelen ophangt. Vroeger had je tegeltjes aan de muur, vandaag de dag heb je Ixxi!

Bij de Bijenkorf vind je een ruime keuze aan kleurrijke dessins op het kliksysteem. Ixxi werkt samen met verschillende partijen om prachtige kunstwerken een plek te geven in huis. Altijd al een eigen versie willen hebben van de amandel bloesem van Van Gogh met zijn prachtige tinten roze en blauw? Of misschien viel jouw ook wel op het meisje met de parel van Vermeer? Maar je kunt ook gewoon een Star Wars Stormtrooper ophangen. Of je nu houd van foto prints, stedelijke aangezichten of grafische design met Ixxi geef je een muur in huis een compleet andere look.

Ben je jouw beeldpanelen zat? Dan is het mogelijk om jouw kunstwerk te vervangen voor een nieuwe afbeelding of misschien slechts enkele nieuwe panelen. Laat je creativiteit de vrije loop met deze vorm van wanddecoratie.

Groene planten en decoratie voor tropische sferen

Ieder huis kan wel een botanische toevoeging gebruiken. Gelukkig is het helemaal hot om van je huis een * urban jungle* te maken met exotische planten! Met een koffieplantje, een kleine bananenboom en een mini-ananas heeft jouw huis het hele jaar door een tropische sfeer. De Green Lifestyle Store selecteert de mooiste planten voor jou, en zorgt dat jouw nieuwe groene huisgenoten aan de deur worden bezorgd.

Bang dat je géén groene vingers hebt? Geen zorgen, wij hebben ook genoeg mooie vetplanten in huis. Die kunnen best met wat minder water. Green Lifestyle Store levert ook een plantenbiotoop. Daarin blijft jouw pannenkoekenplant langer mooi omdat hij in de weckpot een eigen eco-systeem heeft. Als je de plantenbiotoop niet in het volle licht zet, komt het helemaal goed!

Decoratieve eyecatchers

Het tropische thema is een absolute woontrend. Zo heeft &klevering zomerse woonaccessoires met watermeloenen, ananassen en bananen. Toch pakt het decoratiemerk ook in de winter uit. Kijk maar eens naar de eekhoorn spaarpotten en decoratieve eikelpotten waarin kostbaarheden kunnen worden verstopt.

Klassiek en eigentijds, Delfts blauw is altijd in stijl. Hang de Royal Delft borden aan de muur of gebruik ze als sierborden in de kast. Om deels in thema te blijven, de versierde koeien van CowParade zijn al jaren een succes. Voor wie een eigen ‘Mooohdriaan’ wil hebben op de salontafel!