Posters

Een poster is een echte blikvanger in het interieur, waarmee je je woonruimte meteen wat extra pit en persoonlijkheid geeft. In het assortiment van de Bijenkorf heb je keuze uit posters van THE POSTER CLUB en WIJCK.

133 artikelen
  • Posters
  • Wandkleden
  • Wandelementen
  • Wandsystemen
Filter & sorteer
133 artikelen

Een poster is een echte blikvanger in het interieur, waarmee je je woonruimte meteen wat extra pit en persoonlijkheid geeft. In het assortiment van de Bijenkorf heb je keuze uit posters van THE POSTER CLUB en WIJCK.

Posters bij deBijenkorf.be

Ben jij een echte posterjunkie en zou je het huis liefst helemaal vol hangen met grote posters? Of vind je het leuk om een poster als blikvanger in huis te hebben? Dan ben je hier op de juiste plek. In het assortiment met posters van de Bijenkorf vind je tientallen mooie posters die een sfeervolle toevoeging zijn aan het interieur. Je hebt hier keuze uit zwart-wit posters van WIJCK en abstracte posters van THE POSTER CLUB.

Instagram-waardige interieurs met de mooiste posters

Wie een beetje mee is met de tijd, weet dat posters op dit moment helemaal hip zijn. Instagram bulkt van de interieurs met mooie posters, en schilderijen duiken steeds minder op. Een poster is dus zeker erg eigentijdse manier om het interieur op te fleuren. Kunnen jouw kale muren wel een extraatje gebruiken? Neem dan zeker een kijkje naar de posters van THE POSTER CLUB en WIJCK. Wie een Instagram-waardig interieur nastreeft, slaat de nagel op de kop met één van deze posters.

Posters van WIJCK. en THE POSTER CLUB

Vooral de posters van THE POSTER CLUB zie je overal op Instagram verschijnen. Deze posters worden gekenmerkt door een graffiti-achtige, losse stijl waar abstracte lijnen en zachte natuurtinten de boventoon voeren. Andere populaire posters uit het assortiment zijn de posters van WIJCK. Dit Nederlandse merk staat bekend om de mooie lijntekeningen van (Nederlandse) steden die geprint worden op vintage papiersoorten. Wie regelmatig de grens oversteekt kan een Nederlandse stad via deze posters wat dichterbij brengen. Ook van andere plekken hebben we mooie posters van WIJCK. in het aanbod. Fervente skiërs kunnen bijvoorbeeld een Alpe D’Huez poster strikken, terwijl Griekenland-liefhebbers er een Santorini print op de kop kunnen tikken.