Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zonnebrillen

De heerlijke zonnige dagen komen er weer aan en ook dan wil jij er op je best uitzien. Het is niet alleen een feit dat een zonnebril je aantrekkelijker maakt, het maakt je look ook echt compleet. Ga je voor een stoere look of net voor retro vibes? Laat je hier inspireren door de iconische merken en stijlen. De Bijenkorf heeft zonnebrillen voor dames, heren en kinderen.

Zonnebrillen bij deBijenkorf.be

Om optimaal te genieten van de eerste zonnestralen is het natuurlijk belangrijk om jezelf te beschermen. Een zonnebril biedt naast UV-bescherming ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je outfit en zorgt ervoor dat jij barst van zelfvertrouwen. Op zoek naar een nieuwe toevoeging aan je collectie? Hier bij de Bijenkorf vind je herenzonnebrillen, dameszonnebrillen en kinderzonnebrillen in allerlei stijlen en kleuren.

Welke zonnebril past bij jou?

Elke zonnebril creëert natuurlijk een hele andere look. Wil jij een opvallende bril met een leuk accent? Dan zijn de Cat Eye Zonnebrillen iets voor jou. De vorm van de glazen is vergelijkbaar met kattenogen. Deze blikvanger neemt je terug naar de jaren ’60. Wil je een minder opvallende bril, maar houd je van een echte vintage look? Dan is een retro zonnebril ideaal! Verder heeft de Bijenkorf andere modellen zoals Wayfarer zonnebrillen en Aviator zonnebrillen. Een Wayfarer zonnebril kan je heel eenvoudig combineren met verschillende looks. Creëer een edgy look met een van de sportieve zonnebrillen.

Klassiekers onder de zonnebrillen

Iedereen is wel bekend met die echte klassiekers. Hierbij hebben we het over de Aviator zonnebrillen en de Wayfarer zonnebrillen. De Aviator bril, ook wel de ‘pilotenbril’ genoemd, is dé klassieker onder zonnebrillen. Een heel neutraal, maar heel veelzijdig is de Wayfarer zonnebril. De Bijenkorf biedt het model aan in vele verschillende kleuren zodat jij deze klassieker nooit beu wordt! Weet jij al voor welk kleurtje je deze zomer gaat?