Cadeauservice

Cadeauservice

De Bijenkorf heeft haar aanbod uitgebreid met een afdeling die zich volledig richt op cadeaus en relatiegeschenken. De geschenken zijn gevuld met smakelijke producten maar ook met luxe, feestelijke cadeaus.

Geschenken online bestellen

De Bijenkorf heeft een grote verscheidenheid aan luxe geschenkpakketten samengesteld van onder meer champagne, de mooiste wijnen, delicatessen en beauty-artikelen.

Cadeaus en relatiegeschenken voor bedrijven

Ben je op zoek naar een luxe cadeau voor je medewerkers, relaties op maat? De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud van de Bijenkorf vormen een echte cadeaubeleving. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende kerstpakketten en relatiegeschenken: van een basis- of verrassingsgeschenk tot een Bijenkorf Cadeaucard in verschillende waardes. Onze afdeling Cadeauservice helpt je graag. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een offerte:

Informatie aanvragen

Voor meer informatie:

Bernadette Krijnen - Manager Cadeauservice

Telefoon: 0031 (0)88 245 4299

Email: [email protected]

Kerstpakketten en relatiegeschenken

De kerstpakketten en relatiegeschenken dragen de kenmerkende sfeer en stijl van de Bijenkorf. De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud vormen een echte cadeaubeleving. Naast de aangeboden cadeaus, kunt u ook uw eigen kerstgeschenk in de winkel samenstellen. Van een mooie fles wijn of luxe doos bonbons tot uitgebreide pakketten met champagne en delicatessen; uiteraard aangevuld met andere feestartikelen van de beautyafdeling, koken en tafelen of woonaccessoires.

De kerstpakketten en relatiegeschenken zijn verkrijgbaar via onze afdeling Cadeauservice of in onze filialen. Wil je medewerkers of relaties een de Bijenkorf Cadeaucard geven, dan is het mogelijk om deze te laten bedrukken met je eigen logo. Lees meer over de Cadeaucard zakelijk.

  • Verlanglijst

Filialen & Openingstijden

Leveren en retourneren

Gratis levering (ma t/m vrij voor 22.00 uur besteld, morgen geleverd)

Met een webshopaccount profiteer je van gratis levering.

Levermethode Met account
Leveren PostNL (3,95) gratis
Ophalen UPS Access Point (2,95) gratis
Ophalen in Bijenkorf-filiaal (gratis) gratis

Gratis retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshopbestelling binnen 21 dagen te retourneren.

PostNL Pakketpunt gratis
UPS Access Point gratis
Bijenkorf-filiaal gratis


Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al accounthouder? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis levering.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl