Cadeauservice

Cadeauservice

De Bijenkorf heeft haar aanbod uitgebreid met een afdeling die zich volledig richt op cadeaus en relatiegeschenken. De geschenken zijn gevuld met smakelijke producten maar ook met luxe, feestelijke cadeaus.

Geschenken online bestellen

De Bijenkorf heeft een grote verscheidenheid aan luxe geschenkpakketten samengesteld van onder meer champagne, de mooiste wijnen, delicatessen en beauty-artikelen.

Cadeaus en relatiegeschenken voor bedrijven

Ben je op zoek naar een luxe cadeau voor je medewerkers, relaties op maat? De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud van de Bijenkorf vormen een echte cadeaubeleving. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende kerstpakketten en relatiegeschenken: van een basis- of verrassingsgeschenk tot een Bijenkorf Cadeaucard in verschillende waardes. Onze afdeling Cadeauservice helpt je graag. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een offerte:

Informatie aanvragen

Voor meer informatie:

Bernadette Krijnen - Manager Cadeauservice

Telefoon: 0031 (0)88 245 4299

Email: cadeauservices@debijenkorf.nl

Kerstpakketten en relatiegeschenken

De kerstpakketten en relatiegeschenken dragen de kenmerkende sfeer en stijl van de Bijenkorf. De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud vormen een echte cadeaubeleving. Naast de aangeboden cadeaus, kunt u ook uw eigen kerstgeschenk in de winkel samenstellen. Van een mooie fles wijn of luxe doos bonbons tot uitgebreide pakketten met champagne en delicatessen; uiteraard aangevuld met andere feestartikelen van de beautyafdeling, koken en tafelen of woonaccessoires.

De kerstpakketten en relatiegeschenken zijn verkrijgbaar via onze afdeling Cadeauservice of in onze filialen. Wil je medewerkers of relaties een de Bijenkorf Cadeaucard geven, dan is het mogelijk om deze te laten bedrukken met je eigen logo. Lees meer over de Cadeaucard zakelijk.

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement