Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Het merk CHANEL

Het geruite mantelpakje, de little black dress en de doorgestikte handtas zijn wellicht de bekendste, maar zeker niet de enige iconische creaties van CHANEL. De meest invloedrijke ontwerpster allertijden staat naast haar elegante en simplistische modeontwerpen ook bekend om de parfum klassiekers en de onevenaarbare cosmeticaproducten.

CHANEL bij debijenkorf.be

Chanel’s simpele en elegante silhouetten hebben de modewereld voorgoed veranderd. Naast klassiekers als “The Little Black Dress” en de “Boyfriend Bag” staat het modehuis ook bekend om de vrouwelijke parfums en onevenaarbare cosmetica producten. Gabrielle ‘Coco’ Chanel was misschien wel de meest invloedrijke modeontwerpster allertijden. Met haar simpele en elegante silhouetten zonder opsmuk en haar rijke gebruik van zwart was Chanel haar tijd ver vooruit. In 1921 presenteerde Chanel haar eerste parfum: de iconische geur CHANEL No5. De geur is uniek door de grote hoeveelheid aldehyde die een uitzonderlijke champagneachtige sprankeling veroorzaakten. Daarmee was CHANEL No5 het eerste vrouwenparfum ooit dat niet naar bloemen ruikt. “Een vrouw moet naar een vrouw ruiken en niet naar een roos” aldus Chanel. Het parfum was vervaardigd door Ernest Beaux, de parfumeur van de Tsaren. Chanel No5 was de vijfde geur die aan Chanel werd gepresenteerd, vandaar de naam.

De iconische geuren van CHANEL

Naast CHANEL No5 is de CHANCE geur een iconische geur van CHANEL. Deze fleurige en veranderlijke geur biedt een extatische en fantasierijke ontmoeting met geluk. CHANCE EAU TENDRE is de zachte variant van deze geur. Het parfum ALLURE is CHANEL’s definitie van elegantie. COCO MADEMOISELLE is een ode aan de eigenzinnige en onafhankelijke persoonlijkheid van Mademoiselle Chanel haarzelf. Voor mannen biedt CHANEL ook sensuele en krachtige parfums. Wat dacht je van ALLURE HOMME of ALLURE HOMME SPORT?

Verzorgingsproducten en make-up producten van CHANEL

“Er bestaan geen onaantrekkelijke vrouwen” zegt Mademoiselle Chanel. “Alleen luie vrouwen.” Je uiterlijk is maakbaar en met de cosmeticaproducten van CHANEL zorg jij dat je er piekfijn verzorgd uitziet. De LE LIFT huidverzorgingslijn heeft een anti-verouderende werking en voegt zich helemaal naar jouw huid. Daarnaast biedt CHANEL ook onevenaarbare foundations, lipsticks en mascara’s waarmee je een prachtige klassieke femme fatale look creëert.